• Yazın Eğlenceli Tshirtleri Quiksilver

  •                 Yazın gelişi ile sıcaklar da gelir. Bazen bunaltır bazen sevindirir. Üzerinize yapışan tişörtler, ter ve nemin birleşmesi olumsuz tarafları elbette. Ama günlerin uzun olması, sıcaklarla beraber deniz ve doğa ile geçirdiğimiz zamanın artması da kışın iple çektiğimiz tarafları. Yazın daha da eğlenceli geçmesi için giydikleriniz, yedikleriniz ve gezdikleriniz önemlidir. Bunları ne kadar derin ve etkili yaşarsanız kışa taşıyabilirsiniz. Quiksilver yazın öyle eğlenceli tişörtler tasarlamış ki terlemenize veya tshirtünüzün pislenmesine gerek yok. Farklı farklı giyerek geçirmek isteyebilirsiniz. Dolaplarınızı araladığınızda içerideki çeşitliliğin ve renklerin farklılığı yazın sizin için de farklı ve renkli geçeceğine işarettir. Kaldı ki artık yaz tişörtleri daha canlı ve daha hareketli. Mevsimlerin hepsinde giyseniz de yazın yeri ayrı.

    quiksilver-yaz-tshirt

                    Yazın tişörtlerin yeri de ayrı. Sabah uyandığınızda giydiğiniz tişörtler öğlen giymeyi düşündüklerinizden farklı olacaktır. Kimselerin görmediği bir zaman diliminde giyeceklerinizle herkesin içerisinde giyecekleriniz aynı olacağını düşünmekte saçmalık olacaktır zaten. Öğleden sonra eğlenceli tişörtler dolaplardan çıkabilir. Renklerin ve desenlerin hareketliliği yanında şekillerin ve baskıların özelliği ile de tarzınızı ortaya koyma zamanıdır. Öğleden sonra akşamın gelişidir aslında. Hazırlık aşaması da denebilir. Akşam ve gece gidilecek eğlence yerlerine veya sosyal mekanlara hazırlıklı olmak lazım. Akşam daha çok tarzınızı yansıtan ve gizemi barındıran yaz tişörtleri fena olmaz hani. Birbirinden renkli ve modelleri olduğundan kafanız biraz karışabilir.

    Polo yaka severler için farklı seçenekler içerisinden seçim yapma şansı var. Özellikle masa başı işi yapıp, bütün yıl takım elbise, gömlek giymek zorunda kalanlar için işte fırsat. Artık takım elbiselerin içerisinde bunalıp terlemeyi bir kenara bırakma zamanı. Ancak gömlek giyme alışkanlığını yaşayanların genelde tercihleri keskin olmaktadır. Bazen polo yaka tişört severken bazen de çok farklı ve dikkat çekici baskılı tişört seçerler. Çekmecelerinizde ve dolaplarınızda her çeşit tişörtü bulundurmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Kadınlarında rengarenk alternatifli tişört seçenekleri mevcut. Kış aylarında gömleklerinin, polarların altına giydikleri tişört yaz aylarında direk giyiliyor.

    quiksilver-yaz-kombinleri

    Kolay yıkanabilen ve ütülenebilen özellikleri ile de tişörtler her zaman tercih edilen ve hayatımızdan çıkmayan bir kıyafet türüdür. Bunun yanında sağlıklı olabilmesi ve yaz aylarında terlediğinizde cildinize zarar vermemesi için kaliteli modeller seçmelisiniz. Bu konuda pamuklu seçenekleri düşünmelisiniz. Yaz tişörtleri eğlenceli ve renkli modelleri yanında teri çekmeli ve derinizi rahatlatmalı. Eğlenceli tişörtler için modanın ve kalitenin ortak adresi Quiksilver oldukça içiniz rahat olsun. Her mevsimin giyeceği, ama yazın baş aktörü tişört için dolaplarınızdaki yeri açın. Eskileri yenileyin ve yepyeni bir tarz yakalayın. Bu yaz kendinizi, dolap ve çekmecelerinizi, tarzınızı ve eğlenceli hayatınızı değiştirmek, daha eğlenceli bir yaz geçirmek için ne duruyorsunuz? Düşünün, beğenin, stoklayın. Bu yazı daha eğlenceli geçirmek artık size kalmış.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN