• Woly İle Spor Ayakkabılarınızı Temiz Tutun

  • WOLY İLE SPOR AYAKKABILARINIZI TEMİZ TUTUN

    Spor ayakkabılar herkesin rahatlıkla giydiği ayakkabılar arasındadır. Son derece rahat olan spor ayakkabılar, spor türüne göre de değişim göstermektedir. Fakat spor ayakkabılar spor dışında günlük hayatta da çok giyilen ayakkabılar arasındadır. Modelleri, renkleri ve tarzları ile günlük hayatta neredeyse tüm kıyafetler ile kombine edilen spor ayakkabıların temizliği çok önemli. Gerekli bakımı yapılan spor ayakkabılar, daha sağlam kalacak ve uzun süre giymenizi sağlayacaktır. Ayakkabının ömrü yapacağınız bakıma bağlıdır. Çevredeki toz ve kirin yanında; beklenmedik hava olayları ayakkabılarınıza zarar verir. Çamur, toz ve kir ayakkabılarınızın görünümünü kötüleştirir. Eski görünümü yok etmek için Woly ile spor ayakkabılarınızı temiz tutun. Bu ürün ile yapacağınız temizlik, ayakkabınızın gerekli bakımını ve temizliğini sağlayacaktır.

    woly-ayakkabi-boya-kremi
    Spor ayakkabılar gündelik hayatta çok sık giyilir. Bunun yanında spor ayakkabılarının asıl kullanım alanı spor aktiviteleridir. Zaman zaman hor kullanılan ve uzun spor aktivitelerinde giyilen ayakkabıların bakımı da oldukça önemlidir. Woly ile spor ayakkabılarınızı temiz tutun onların bakımını yapın. Spor sırasında ayaklarınızın terlemesi sonucu, ayakkabınızın içinde koku oluşacaktır. Bununla ilgili olan ürünler ile kokuları ortadan kaldırabilirsiniz. Ayakkabınıza ne kadar bakım yaparsanız o kadar uzun zaman kullanırsınız. Her an ayağımızda olan spor ayakkabılar, açık renkli tonlarda ise bakımı daha da özen ister.

    woly-sprey

    Açık renk spor ayakkabılarınızı kesinlikle ağartıcı deterjanlar ile temizlemeyin. Bu kimyasallar ayakkabınıza zarar vererek yıpranmasına sebep olur. Bir diğer önemli nokta ise orijinal temizlik ürünleri kullanmaktır. Piyasada oldukça çok ayakkabı temizlik ürünü vardır. Marketlerde bile bulabileceğimiz bu ürünler yerine bilinen ve kaliteli ürünler kullanın. Sahte ve merdiven altı üretim ile piyasaya sunulan ayakkabı temizlik ürünleri, pahalı spor ayakkabılarını zedeleyecektir. Spor ayakkabıları fiyat bakımından oldukça maliyetlidir. Yüksek meblağlar verip aldığınız ayakkabılarınıza aynı oranda kaliteli temizleme ürünü kullanmalısınız.

    woly-sprey-kullanm

    Tüm bu detayların yanında dikkat edilmesi gereken belki de en önemli ayrıntı; ayakkabıların çamaşır makinesinde yıkanması. Kadınların genelinin yaptığı ilk uygulama bu fakat kesinlikle ayakkabılarınızı çamaşır makinesinde yıkamayın. Makinede yıkanan ayakkabılar bozulur, deforme olur ve ayağınızda eskisi gibi durmaz. Yıkamak ayakkabınız için yapabileceğiniz en kötü işlem olacaktır. Kullanılacak deterjan rengini açacaktır. Ayrıca dikişlerine ve yapışkanına yıkama işlemi zarar verecektir. Bu geleneksel uygulamalardan uzak durup woly ile spor ayakkabılarınızı temiz tutun. Bu ürün ile istenmeyen kir ve lekelerden ayakkabılarınızı arındırabilirsiniz. Ayrıca koku içinde var olan ürünler daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ayakkabı kokusu toplum içine girdiğiniz zaman sizi en rahatsız edecek şeylerin başındadır. Bunun için woly ürünlerini kullanabilirsiniz. Orijinal ürün olan woly ayakkabılarınıza gerekli olan tüm bakımı verir ve ayakkabılarınızın ilk günkü gibi durmasını sağlar. Bu sayede yüklü miktarda para ödediğiniz spor ayakkabılarınızı çok daha uzun yıllar giyebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN