• Wilson İle En İyi Atışlar Sizinle

  • WİLSON ÜRÜNLERİ

    Maxioutlet.com modadan, spora, çantadan,  aksesuara kadar binlerce markalı ürünü bir arada sunan online alışveriş sitesidir. Wilson sporting satışını yaptığımız onlarca markalardan sadece birisi. Wilson sporting Chicago merkezli spor ekipmanları üreticisidir.  Beyzbol,  Basketbol, Amerikan futbolu, tenis, Golf gibi klas olan spor dallarında 100 yıla yakın süredir imalat yapan ve 1600 kişiyi istihdam eden bir kuruluştur. Wilson sporting günümüzde üç temel öğe üzerine yapılandırılmıştır. Takım Sporları, Raket Sporları ve Golf. Wilson sporting 100’e yakın ülkede temsilcilikleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. maxioutlet.com online alışveriş sitesi de bu ailenin bir parçası olarak hizmet vermektedir.

    TAKIM SPORLARI

    takim-sporlari

    GOLF

    Wilson-D200-Golf

    RAKET SPORLARI

    Wilson Tenis Raket, Raket topu ve diğer ekipmanları,  Raket çeşitlerinde ise Baseliner,  Attacker, All courter, Recreaitonal, Junior olarak birçok seçenekle karşınıza çıkıyor. En uygun olanı seçmek ise sadece size kalmış.                                                                                            Wilson Tenis Topları Premium Red, Premium Tour, Premium Us Open gibi profesyonel turnuvalara tedarik yapılan tenis toplarıyla daha keyifli maç setleri çıkarabileceksiniz. Rengârenk Gripsler, Kafa bantları ise kortta size ayrıcalık getirecektir. Kazanmanın yolu ise,  teniste omuzdan güç üretimi, bilek bileşimi ve iyi bir raket. Aynı ABD’li profesyonel tenisçi Serena Williams gibi Wilson Raket ve donanım kullanmak.  W logolu tenis raketi her zaman ayrıcalıklı ve hedefe doğru ulaşan donanım olmuştur.

    Serena Williams reacts after losing a point to Roberta Vinci, of Italy, during a semifinal match at the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 11, 2015, in New York. (AP Photo/Bill Kostroun) ORG XMIT: USO256

    Birçok tenis turnuvalarına sponsor firma olarak katılan Wilson sporting sürekli ar-ge çalışmaları yaparak tenis sporunun gelişmesine de büyük katkılar sağlamaktadır.

      Ayrıca birçoğunuz seyretmiş olduğu Bir Tom Hanks filmi Castaway  (Yeni hayat) filmin de Tom’un rol arkadaşı Wilson marka bir Voleybol topuydu.

     maxioutlet.com online mağazamızda Wilson ürünlerini yakından inceleyip şampiyonların tercih ettiği Raketlere ve donanımlara kolayca ve uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

    ‘’Alışveriş mutluluktur’’ ilkesi ile yola çıkan sitemiz, Sizlere Wilson ürünlerini teşhir ederken de mutluluk duymaktadır. Şampiyonlar ve şampiyonları çıkaran turnuvalara imza atan Wilson tenis donanımları aramızdan da şampiyon çıkartması hedefimizle, mağazamızda Wilson kısa zamanda ciddi anlamda satış grafiği de çizmiştir. Tenis kortlarının vazgeçilmez markası olan Wilson tenis raketi ve raket geliştirme çeşitliliğinde de rakiplerinden rakiplerinden çok önde giderek tenis severlere ayrıcalık sunmaktadır. Biz maxioutlet.com ekibi sizlere bu ayrıcalıkları sunmaktan gurur duyarız.

    temis-wilson

       Wilson ürünlerine sitemizde çok kısa vakit ayırarak sahip olabilirsiniz. Ayrıca aldığınız Wilson ürünlerini maxioutlet.com sitemizde Yer alan bizi tanıyın bölümünde açıklamaları yazılı olan Taksitlendirme, teslimat, iade ve değişim, kampanya gibi koşullarda sahip olarak, gerekli hallerde ürün değişimi yapabilirsiniz. Garanti takibimiz, Güvenlik ilkelerimiz ile tek ikonla Wilson ürününüzün fiş numarasını girerek takibini de yapabilirsiniz. Orijinal dünyada saygınlığı kabul edilmiş Wilson Tenis donanımlarına maxioutlet.com adresinden 7/24 güvenli sipariş verebilirsiniz. Sitemizi takip ederek indirimli ve kampanyalı olarak alabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN