• URbanears’tan Sokak Modasına Özel 5 Kulaklık

  • URbanears’tan Sokak modasına özel 5 kulaklık

    Son yıllarda literatüre giren ve kullanımı giderek yaygınlaşan sokak modası kulaklıklar, gün geçtikçe gelişmekte ve çeşitlenmekte. Bu çeşitlenmeye son katılanlardan URbanears’ta sokak modasına özel 5 kulaklık çıkardı.

    turuncu-kablosuz
    2000-2010 arası yılların daha çok 3. Çeyreğinde görülmeye başlayan sokak tarzı kulaklıklar, ilk olarak bazı yapımcıların insanların müziği tam olarak duyamadıklarını, yaptıkları çalışmaların ince noktalarının heba olduğunu söylemesi üzerine üretilmeye başlayan kulaklıklar, firmaların desteğiyle ve reklam kampanyalarıyla yaygınlaşmaya başladı.

    urbanear-kablosuz-kirmizi-kulaklik

    Daha sonraki dönemde hemen hemen tüm markalar, literatüre yeni giren bu ürünü üretmeye başladı ve kullanıcılar arasında da popularitesi arttı. Bu firmalardan biri de URbanears. Öyle ki firma, sokak modası kulaklıklar için 5 ayrı model tanıttı. Bu ürünlerden bazılarında son teknolojiden faydalandı ve her hangi bir kablo yok. Wireles veya bluetooth üzerinden cihazlara bağlanabilen kulaklık, rahatlıkla, performans kaybı yaşatmaksızın, rahat, kablonun verdiği rahatsızlıktan uzak bir dinleme keyfi sunuyor.

    urbanears-kablosuz-kulaklik

    Çeşitli canlı renkleri de bulunan modeller, her kullanıcıya ulaşmak için tasarlanmış anlaşılan. Mükemmel ses kalitesi ve kulağı iyi kaplayan yapısıyla dikkatleri üzerine çeken kulaklıklar, tasarımlarıyla da oldukça göz alıcı. Tepe bandı inceltilen tasarımlar oldukça estetik ve kullanışlı görünüyor. Anlaşılan o ki URbanears yine müşterisinin takdirini kazanmayı başaracak.

    urbaner-mavi-kulaklik

    Kendi klasmanında da en uygun fiyatları veren firma, ürünlerini müşteri memnuniyeti ve konfor şartlarını geliştirme politikasıyla ürettiğinden oldukça iyi bir işçilik çıkmış ortaya. Siz de bir kulaklık almak isteyip karar veremiyor musunuz? Endişe etmenize hiç gerek yok.

    Kalitesine kesin olarak güvenebileceğiniz Urbanears, sizin için kalite ve estetiği harmanlayarak ortaya sokak modası mükemmel tasarımlar çıkarmış. Sizler de ihtiyacınıza en uygun kulaklığı tespit ederek, müzikte ayrıntının ve berraklığın tadını kesintisiz almak istiyorsanız, adresiniz URbanears.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN