• Ünlülerin Spor Modası

  • Ünlülerin Spor Modasını Hummel Oluşturuyor

    Dünyanın dev spor markalarından biri olan Hummel, çok sayıda ünlünün gardırobunda yer alıyor. Messmer ailesinin 1923 yılında kurduğu bu marka, yıllar ile birlikte gücünü artırdı. Ünlülerin spor modası Hummel markası ile hayat buluyor. Almanya’da yer alan Hamburg şehrinde kurulan dev marka, ününü tüm dünyaya yarmayı başarmıştır. Danimarkalı marka, üstün kalite özelliklerine sahip ürünler üretiyor. Türkiye erkek hentbol milli takımı, Beşiktaş erkek hentbol takımı, Torku Konya Spor, Beşiktaş Erkek basketbol takımı gibi ülkemizin çeşitli takımlarının sponsorluğunu üstlenen bir markadır.

    hummel-kullanimi

    Hummel markası kullanan ünlülere örnekler

    Oldukça pahalı bir marka olan Hummel’i ürünlerini satın alıp kullanmak kolay değildir. Bunun yanı sıra dünyanın en ünlü kişileri bu markayı kullanmaktan geri durmuyor. Jenifer Lopez, Justin Timberlake, Robbie Williams, Jon Bon Jovi, Paris Hilton ve Pascal Nouma gibi ünlüler Hummel markasının spor ürünlerini sıklıkla kullanıyor. Ünlülerin spor modası, Danimarka merkezli olan bu konforlu spor markası ile oluşuyor.

    hummel-ayakkabi-modelleri

    Hummel markası hangi ürünleri üretiyor

    Ülkemizin çeşitli illerinde satış noktaları bulunan ve büyük AVM tarzı yerlerde mağazaları bulunan Hummel markası, spor giyimin çok sayıda ürününü üretiyor. Rahat, kaliteli ve teknolojik ayakkabıları bunlardan en göze çarpanıdır. Bunun yanı sıra T-shirt, şort, pantolon, forma, top, mont, forma, polo ve aksesuar gibi çok sayıda ürün üretimi yapar. Kadın, erkek ve çocuk olmak üzere geniş bir ürün çıkarma yelpazesi vardır.

    hummel-kullanan-unluler

    Koleksiyonlar

    Markanın her grupta çok sayıda farklı koleksiyonları vardır. Örneğin; spor grubunda balls, Core, Training, Real Oviedo, Sirius koleksiyonları bulunur. Ayakkabıda yetişkin, çocuk ve Omnicourt Trophy koleksiyonları bulunur. Lifestyle grubunda woman, man, kids active gibi koleksiyonlar hazırlanır. Aranılan ürün koleksiyonlar yardımı ile kolay bir şekilde seçilir.

    unluleirn-hummel-modasi

    Ürünlerin kalitesi

    Spor ayakkabıdan şorta, çocuk giyimden yetişkin giyime kadar, başarılı marka tüm ürünlerde kalite çizgisinde ilerliyor. Örneğin; ayakkabılarsa su geçirmezlik, nefes alma ve elastik lif gibi konforlu özellikler yer alıyor.

    hummel

    Türkiye’de Hummel markası

    2010 yılı itibari ile ülkemize gelen ve kısa süre içinde çok sayıda satış noktasına sahip olan bir markadır. Ülkemiz ünlüleri de bu markaya ilgi duymakta ve ürünlerinden satın almaktadır. Özellikle Türk spor takımlarında kendini göstermesi, beraberinde Türk ünlülerin gözlerinin Hummel markasına çevrilmesini sağladı. Ünlülerin spor modası, ilk olarak İstanbul’da bayilik açmış ve ardından ülkenin çeşitli yerlerine yayılım göstermiştir.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN