• Trekking Ayakkabı Nasıl Seçilir?

  • DOĞANIZA ÖZEL TREKKİNG AYAKKABI

       Dağcılık ve doğa sporları ile ilgilenmek, doğanın eşsiz güzelliğini yaşamak, doğa gezintilerine çıkmak, hobileriniz arasında ise o halde Trekking ayakkabı, tutkunuz olacak demektir. Tercihlerinize özel tasarlanan, bu konforlu ayakkabılar ile doğanın keyfini, çıkarmaya hazırlanın.

         Trekking ayakkabılar, yazın terletmeyen, kışın soğuktan koruyan, su geçirmez, darbelere dayanıklı, dağ, taş, su, toprak ve diğer engellere karşı sizi koruyan, en sadık arkadaşınızdır. Trekking, Hillwalking gibi doğa sporları ile ilgileniyorsanız, hava, mevsim ve doğa koşullarına karşı zemin ile çekim gücü oluşturan, bu ayakkabılar sayesinde en zorlu doğa sporlarını, rahatlıkla yapabileceksiniz.

    treking-ayakkabi

    TREKKİNG AYAKKABI SEÇİMİNDE NELERE DİKKAT EDİLİR?

          Trekking ayakkabı nasıl seçilir? Nelere dikkat etmek gerekir?

         Trekking ayakkabılar, sürekli kullanılan ve modası geçti diye kaldırılan bir ayakkabı modeli değildir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz, engebelerden sizi koruyan ayakkabılardır. Rengi sizin seçimize bağlı kalabilir, fakat Trekking ayakkabı seçiminizde, bilmeniz gereken göz ardı edilemez birtakım özellikler, bulunmaktadır.

    trekkin-yaparken-dikkat-edilecekler

          Trekking ayakkabı seçimi konusunda dikkat edilecek en önemli nokta rahatlığıdır. Aktiviteleriniz boyunca, ayakta kalacağınız için ayak sağlığınız çok önemlidir. Ayakta kalmaya bağlı şişme olasılıkları da göz önünde bulundurularak, 1 numara büyük ayakkabı seçmek gerekir. 2 çift çorap giyilerek, satın alınması, rahatlığınız için daha uygun olacaktır.

    columbia-trekking

       Dışarıdan su geçirmez, içeriden de terlemeye karşı nefes alabilir özellikte olmalı, ayak nem seviyesini, dengede tutmalıdır. Bu nedenle Trekking ayakkabılar, %100 Sympatex özelliğine sahiptir.

       İntex özelliği ile her türlü hava şartlarında giyilebilen bu ayakkabılar, sizi dış ortama karşı korur. Trekking ayakkabıların, %100 İntex özelliğinin, bulunmasına dikkat etmek gerekir.

    trekkin-ayakkabi-nasil-secilir

       Trekking ayakkabıların en önemli özelliği, ön kısımlarının hafif şişkin olmasıdır. Bu özelliği ayak parmaklarınızın rahat hareket etmesi içindir. Bilekten bağlı olması, istenilen sıkılığa ayarlanmasını ve ayak parmakları ile ayak bileği arasında köprü oluşturmayı, sağlamaktır.

       Trekking ayakkabılar, 3 boyutlu Triplex özelliğe sahiptir. Taban kısmı kayma yapmaz, oturmuş(sabit) özelliği ile bilek burkulmalarını, önler.

    trekking-yapmak

       En çok tercih edilen Trekking ayakkabı markaları  Clorts, Columbia, Dolomite, Hitec, Salomon, The North Face, Regatta, Merrell’dir. Trekking ayakkabılar, doğa yürüyüşlerinizde ve sporlarınızda yanınızda bulundurabileceğiniz, özel ayakkabılardır. Kaliteli tercih yapmak,  hem ayak sağlığınız için ve hem de uzun süre kullanabilmeniz için gereklidir. Orginal marka Trekking ayakkabılara, www.maxioutlet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

        Zorlu ve güzel doğa sporları, doğa yürüyüşleriniz yani Trekking için tercih edilen Trekking ayakkabıları ile eğlenceli ve keyifli yolculuğa, hazırlanın. Doğa arkadaşı olan Trekking ayakkabılar, sizi asla yarı yolda bırakmaz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN