• Swans; Kendini Sevenler İçin

  • Yüksek Teknolojinin Spor Hali

    Swans 1911 yılında Yamamoto Kogaku tarafından  kurulan bir şirkettir. Bununla birlikte yüksek teknoloji kullanarak premium spor ekipmanları üretimi yapan bir markadır. Zaman içinde ürettikleri tescilli ışık kontrolü teknolojilerini; koruyucu ekipman, spor gözlüğü ve koruyucu ekipman gibi birçok ürünlerine uygulamaktadırlar. Aynı zamanda dayanıklı dış yüzey uygulama ve su geçirmez teknolojilerine sahip şirket, oldukça değerli ekipmanlar yaratıyorlar. Bu ekipmanlarla, pilotlar, motosiklet kullanıcıları, yüzme ve kayak gözlükleri markanın en önemli üretimleri arasında yer almaktadır. Bu gözlükler en dayanıklı sistem ile donatılmış ve güvenlik ve emniyet açısından da sağlamlaştırılmıştır. Polarizasyon dalgalarının göz sağlığını kötü yönde etkilemesi sonucu, Swans; bütün gözlüklerinin ilk katmanında polarizasyon dalgalarının tahribatını en aza indirecek olan Claritex sistemini kullanmaktadır. Bu sistemle, polarize olan camın saflığı korunmakta ve zararlı ışınların etkisi aza indirilmektedir. Kısacası kendini sevenler için Swans ürünleri tercih edilmesi gereken ürünler arasındadır. 

    swans-yuzucu-gozlugu

    1- Swans Ürünleri

    Swans, spor ekipmanları üreten bir firma olmasına rağmen, yoğun üretim alanı gözlük olduğu için; kayak ve yüzme sporu için kullanılan ürünleri üretmektedir. Kayak alanlarındaki yüksek güneş ışınlarından korunmak için özel olarak geliştirilen yüksek ışık kontrolü teknolojisi ile göz sağlığınızı koruyan bir üründür, Swans Kayak Gözlüğü. Bununla birlikte kayak için yüksek güvenlikli kask üretimi de yapan firma, bu üretimleriyle de oldukça rağbet görmektedir.

    swans-gozluk-modelleriYüzme sporu için üretilen çeşitli model ve her zevke hitap eden yüzücü gözlüğü, yüzücü bonesi ile çeşitli modellerdeki kulak tıkaçları en çok kullanılan Swans ürünlerinin diğerleridir.

    swans-gozluk

    Spor yaparken de sağlığınızı tehlikeye atmak istemeyip, kullandığınız ürünlerin güvenliğinden emin olmak isteyenlerdenseniz; yani kendini sevenler için Swans ürünleri ilk sıradaki tercihiniz olmalı. Her renk ve modelde öncelikle gözlük üretiminde yoğunlaşmış olan marka için söylenebilecek şey birkaç kelimeden oluşuyor: Kendini sevenler için Swans.   

    swans-kayak-gozlugu

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN