• Sportif Şıklığıyla 5 Lacoste Kombini

  • Sportif Şıklık Sevenlerin Vazgeçilmezi Lacoste Kombinleri

    Spor giysilerinin yanında sportif şıklığında vazgeçilmez ismi Lacoste ile farklı kombinler oluşturarak spor tarzınızı yaratabilirsiniz. Canlı renkleri birarada kullanabilir ve fark yaratabilir ya da tercihinizi sade tarzda giysilerden yana kullanarak günlük tarzınızı şıklaştırabilirsiniz. Şık ve sportif giysileri ile kombinlerinize tarz katacak Lacoste, sizlere hem ayakkabı hem üst ve alt giyim modelleri sunuyor.

    lacoste-begenilen-canta-modelleri-2016

    Dilerseniz küçük ama etkili görünüme sahip Lacoste aksesuarlarını da kullanabilir, sportif şıklığıyla 5 Lacoste kombini ile fikir de edinebilirsiniz. Günlük hayatında da şık olmak isteyen ve sportif görünümünden de vazgeçemeyenleri sportif şıklık ile buluşturacak keskin, renkli, şık, minimalist tasarımları ile Lacoste hatırı sayılır giysi markalarından biridir.

    lacoste-saat-modellerinde-siklik

    Üst giyim kombini

    Lacoste denilince akla ilk gelen şüphesiz ki polo giysileridir. Spor ve şık görüntüye sahip Lacoste poloları hem düz renkli hem de çeşitli desenlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Düz renkleri daha resmi görünüm için tercih edenler, tek renkli pantolon ve çeşitli ayakkabılarla kullanabiliyor.

    lacoste-sikligi-2016

    Tek başına yeterince dikkat çekici pololar, sportif şıklığıyla 5 Lacoste kombini içinde en rahat olanı. Hem kadınların hem erkeklerin rahatlıkla kullanabildiği Lacoste pololar her türlü giysi ile kombinlenip sportif şıklığın önemli bir parçası olabiliyor. Kadın ve erkekler için farklı kesim ve modelleriyle her zevke uygun olarak rahatlıkla giyilebilen Lacoste pololar, gömlekleri yerini tutabilen oldukça rahat giysilerden.

    one-cikan-lacoste-modelleri-2016

    Lacoste alt giyim kombini

    Sportif şıklığıyla 5 Lacoste kombini içinde vazgeçilmez bir diğer kombin, Lacoste’un alt giyim ürünleri ile yapılanlardır. Lacoste, spor şıklığı ile akıllarda kalan oldukça rahat alt giyim ürünleri hazırlar ve kullanıcılarını spor yaparken şıklık, günlük hayatta ise sportiflik sunar. Lacoste pantolon ve şortlarını dilerseniz Lacoste poloları dilerseniz gömleklerle dilerseniz tişörtler ile kombin yaparak kullanabilirsiniz.

    Lacoste-2016

    Kadınlar için Lacoste elbise kombini

    Lacoste elbiseleri kadınlara günlük hayatta hem elbise şıklığını hem de konforu birarada sunar. Düz kesim Lacoste elbiseleri çeşitli ceketler ile bir arada rahatlıkla kullanılabiliyor. Sportif Lacoste ayakkabı modelleri ile birlikte kullanıldığında özellikle uyumlu ve şık görünen bu kombinler, sportif oldukları için rahatlık da sunuyor.

    lacoste-rahatligi-2016

    Kadınlar için üst giyim kombini

    Lacoste üst giyim olarak kadınlara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ceketler, yelekler, tişörtler ve pololar ile kadınlar diledikleri kombinleri yapabiliyorlar.

    lacoste-giyim-modelleri-2016

    Etekler, pantolonlar ve elbiselerle dahi rahatlıkla giyilebilen Lacoste üst giyim ürünleri kadınların günlük hayatlarında sportif şıklığı en rahat haliyle yakalamalarını sağlıyor.

    Lacoste ayakkabı kombini

    Sportif şıklığı sunan Lacoste ayakkabıları hem antrenmanlarda hem de günlük kullanımda kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. Her zevke uyan Lacoste ayakkabılarını etekler, elbiseler, pantolonlar ile kullanabilen kadınların yanında erkeklerde pantolon ve şortlarla kullanıyor. Çeşitli renklerde bulunabilen Lacoste ayakkabıları sayesinde Lacoste kombinleri yapmak oldukça kolay.

    lacoste-ayakkabi-modelleri-2016

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN