• Spor Müziksiz Olmaz Diyorsanız Bu Kulaklıklara Göz Atmalısınız

  • MÜZİKSİZ SPOR OLMAZ DİYENLERE ÖZEL KULAKLIKLAR

    Sporseverlerin spor aksesuarları arasında vazgeçilmez tercihlerden biri olan kulaklıklar şık ve özel tasarımları ile dikkat çekiyor. Hangi sporu yapıyor olursanız olun spor müziksiz olmaz diyorsanız bu kulaklıklara göz atmalısınız. Spor yaparken müzik keyfinizi katlayacak kulaklıklara yakından baktığımızda Urbanears’ın özel kulaklık tasarımları dikkat çekiyor.

    urban-ears

    ŞIK VE SPORTİF URBANEARS 04090513

    Spor yapmayı seven kişilere spor yapmayı daha da zevki hale getiren Urbanears 04090513 ilk olarak tasarımı ile öne çıkıyor. Spor yaparken aynı zamanda şık da olmayı sevenlere özel bir seçenek sunan Urbanears 04090513, krem rengi ile size doğal bir hava katacak. Dış görüntü olarak spor tarzınızla bütünleşen kulaklığınız spor yapmanızı rahatlatacak ergonomik tasarımı ile kulağınızı ve kafa bölgenizi rahatsız etmeyecek. Teknik özelliklerine değinmemiz gerekirse sökülebilir kablosu sayesinde farklı uzunlukta ve renkte kablo kullanabileceğiniz Urbanears 04090513,  sarmal kablolar tercih edilerek daha esnek bir spor yapma imkânı sağlayacaktır. Ter önleyicisi ile rahat spor imkânı sağlayan kulaklık, kaliteli ses özelliği ile müzik zevkinizi artıracak.

    urbanears-launches-wireless-headphones

    BEYAZIN ŞIKLIĞI URBANEARS 4090051

    Spor yapmayı size zevkli hale getirecek bir diğer seçenek olan Urbanears 4090051, özellikle de spor kıyafet kombinleriniz özel bir seçenek oluşturuyor. Beyaz temalı kombinlerle tercih edebileceğiniz bu kulaklık aynı zamanda diğer kombinlere uyum sağlamaktadır. Şık ve zarif tasarımın yanında kaliteli nitelikleri ile kullanıcılara özel seçenekler sunan Urbanears 4090051 spor müziksiz olmaz diyorsanız bu kulaklıklara göz atmalısınız dedirten özelliklere sahip. Teknik donanımı ile kullanıcıya pratik kullanım sağlayan bu kulaklık, sökülebilir kablosu ile farklı boyutlarda ve renkte kabloları kullanabilmenizi sağlıyor. Bu özellik spor yaparken size işlevsellik sağlayarak zorlanma durumunda kablo kopmadan yerinde çıkarak hasarı da engellemektedir. Yüksek kaliteli ses özelliği ile müzik zevkinizi en üst seviyede yaşayabileceğiniz bu kulaklık ter önleyici özelliği ile sporunuzu daha rahat şekilde yapmanızı sağlıyor.

     

    plattan_large-urbanears

    CESUR TASARIM URBANEARS 4090058

    Enerjik ve dinamik bir tasarıma sahip olan Urbanears 4090058 siyah dizaynı ile kullanıcılara güçlü ve cesur bir görünüm sunuyor. spor kıyafetinizle uyum sağlayan işlevsel tasarımı spor kombinleriniz ile uyum sağlıyor. Dış özellikleri ile işlevsel özelliklere sahip olan Urbanears 4090058 teknik özellikleri ile de kullanıcılara pratik seçenekler sunuyor. sökülebilir kablosu ile değişik kablolar kullanabileceğiniz kulaklık zorlama durumunda kopmadan yerinden çıkan kablo hasarı engelleyecektir.

    kosu-müzik

     

    ÖZEL TASARIM URBANEARS 4090501

    Spor müziksiz olmaz diyorsanız bu kulaklıklara göz atmalısınız dediğimizde önerilecek ilk tercihlerden biri olan Urbanears 4090501 mavi temalı dizaynı ile ferah ve dinamik bir yapı sergiliyor. Tasarımı ile spor kombinlerinize uyum sağlayan Urbanears 4090501 teknik özellikleri ile de işlevsel seçenekler sunuyor. sökülebilir kablo ile kolay kullanım sağlayan kulaklık yüksek ses kalitesi ile de kullanıcılara yüksek müzik zevki sanıyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN