• Spor Ayakkabılarla Sokaklara Çıkma Vakti

  • Baharın Coşkusu Tarzınıza Yansısın

    Yavaş yavaş havaların ısınmasıyla bizlerin yapmış olduğu gibi, doğa da yazlık giysilerini giymeye başladı. Yürüyüş ve doğa aktivitelerinin daha elverişli olduğu bu zamanlarda, sizler de artık uzun zamandır beklediğiniz spor ayakkabıyla sokağa çıkma vaktinin geldiğine inanıyorsanız, sizler için sunduğumuz dünyaca ünlü birçok markanın yürüyüş ve spor için özel olarak üretilmiş modellerini tercih edebilir ve bu güzel outdoor deneyimini rahatça yaşayabilirsiniz. Bahar ve yaz dönemi içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modeller gerek kullanılan ürün malzemelerinin kalitesi ve dayanıklılığı sebebiyle daha iyi performans almanıza, gerekse de hijyenik ve hava alan yapıları sayesinde sizlere sağlıksız koşullara maruz kalmanıza izin vermeden daha uzun ömürlü ve kaliteli bir spor ve yürüyüş imkanı sunmaktadır.

    -New Balance

    100 yılı aşkın uzman tecrübenin üretimi sayesinde bugün en çok tercih edilen spor ayakkabı markalarından biri olan New Balance, her sezon çıkarttığı yeni modelleri ile kullanıcılarının takdirini kazanmaya devam ediyor. New Balance spor ayakkabılar, kauçuk tabanlı modelleri sizlere ekstra rahatlık ve performans sağlarken, hava alan deri ve polyester karışımlı dış yüzey ile de iç taban, ön ve arka kısımlarda ayaklarınızın daha sağlıklı bir durumda kalmasına olanak sağlıyor.

    new-balance-spor-ayakkabi

    Quiksilver

    Uzun ömürlü ve oldukça dayanıklı spor ayakkabı modelleri ile rahatına düşkün olanların ilk sıralardaki tercihlerinden biri olan Quiksilver, sizlere daha önce hiç yaşamadığınız bir konfor ve performansın yanında son derece şık ve tarz bir görünüm sunuyor. İç ve dış tabanlarda kullanılan özel materyaller sayesinde de ayaklarınız hava alarak daha rahat ve uzun süreli bir performansa kavuşuyor.

    quik-spor

    -Asics

    Japon teknolojisi ve titizliğin ortak bir ürünü olarak ortaya çıkan Asics, sektöre girdiği günden bu yana ürettiği dayanıklı ve rahat spor ayakkabı modelleri ile beğeni almaya devam ediyor. Gerek doğa sporları için özel olarak üretilen daha dayanıklı ve özel teknolojiye sahip spor ayakkabıları ile, gerekse de günlük şehir yaşantısı içinde rahatlıkla kullanabilen daha düz tabana sahip casual modelleri ile Asics, şıklık ve dayanıklılığı sizlere aynı anda sunuyor.

    spor-ayakkabi-modelleri

    -Hummel

    90 yıldan fazla süredir Alman teknolojisi ve tasarımlarını bizlerle buluşturan Hummel, her sezon sporcular ve spor tutkunları için özel olarak üretilen dayanıklı, şık ve rahat modelleri ile sektördeki yerini daha da sağlamlaştırıyor. Dünyaca ünlü birçok spor kulubünün de sponsorluğunu yapmakta olan Hummel, sporun her anında ve alanında daha fala performans almanız için üretilen spor ayakkabı modelleri ile gücün simgesi haline geliyor.

    hummel-spor-ayakkabi

    -Onitsuka Tiger

    Meşhur çizgileri ile tanışmamızın üzerinden 50 yıl gibi bir süre geçse de, Onitsuka Tiger casual giyimde en çok tercih edilen spor ayakkabı markalarından biri olmaya devam ediyor. Oldukça şık süet dış yüzeyi ve özel olarak geliştirilen esnek kauçuk iç ve dış tabanlı modelleri Onitsuka Tiger sizlere oldukça şık ve tarz bir görünüm ile rahatlık ve dayanıklılığın mükemmel uyumunu aynı anda sunuyor.

    tiger-spor-ayakkabi

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN