• Spor Ayakkabılar İle Dikkat Çeken Kombinler

  • New balance markası, 574 farklı model ile dünya ayakkabı sektörünün dev isimleri arasında yer alır. Dünya üzerindeki en büyük sor ürün üretimlerinden birini yapmakta olan bu marka, 1906 yılında kuruldu. Spor ayakkabılar ile dikkat çeken kombinler arasında New balance markanının nadide ayakkabı modelleri ile oluşanların sayısı az değildir. 110 yıllık deneyimin verdiği güçle, her geçen gün ileri adım atmaktadır.

    new-balance-jean-kombini

    Boston’da kurulan marka, oldukça rahat ürünler üretir. William J. Riley’in en az kuruluşunu yapan kişi kadar rolü büyüktür. Bu kişi bir garson olup, gün boyu ayakta çalışan bireylerin rahat edeceği bir taban yapmak istemesi ile markanın temelleri atıldı. Markanın yönü ve eğilimi 1960 yılında değişmiş olup günümüzde halen dünya devleri arasında yerini koruyan bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır.

    new-balance-kombini-nasil-olur

    Alışılmışların dışında spor ayakkabı kombinleri

    Herkesin aklına ilk gelen spor ayakkabı kombinleri, jean pantolon ile yapılan kombinlerdir. Fakat ustaca hazırlanan bazı kombinler, sıra dışı şekilde spor ayakkabı ile kullanılan farklı ürünleri ile dikkat toplar. Kimsenin aklına gelmeyen ve kullanımı cesaret isteyen bu kombinler, oldukça göz alıcıdır. Spor ayakkabılar ile dikkat çeken kombinler, New balance markasının güzide modellerinden oluşur.

    new-balance-kombini

    New balance Ayakkabılarda kullanılan malzemeler

    Pahalı ve dayanıklı ayakkabı markası olan, yaşı 1 asrı geçkin New balance markası, birçok modelinde eva orta taban ve kauçuk taban kullanır. Ortalama 1,5 cm topuk boyu belirler ve son derece kararında rahatlığı olur. Deri malzeme, 300 gr ağırlık sık görülen özellikler arasında yer alır. Gram ağırlıklarında 40 numara ayakkabıların ağırlıkları baz alınarak rakam verilir. Genel malzeme olarak bazı modellerde deri ve süet birlikte tercih edilir. Kullanılan malzemeler, modeller arası çeşitlilik gösterir ve her biri son derece kalitelidir. En iyi malzemelerden yararlanılarak dünyanın en kaliteli ayakkabı modelleri üretilir.

    new-balance

    Her iki cins için üretilen New balance ayakkabılar

    İster kadın ister erkek olsun, New balance ayakkabı modelleri ile şıklığı yakalamak çok kolay. Her iki cinste de birbirinden dikkat çekici kombin önerileri vardır. New balance markasının ayakkabı modelleri, kadınlar kadar erkekler tarafından da tercih edilir. Spor ayakkabılar ile dikkat çeken kombinler tasarlamak için yapılması gereken ilk adım New balance ayakkabı satın almak olmalıdır. Günlük, koşu ve performance tarzında üretilen modeller, hem çok konforlu hem de çok rahattır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN