• Şıklığınızı Spor Ayakkabılarla Birleştirin

  • Güvenilir, hızlı, kaliteli ve en son trendleri elde edeceğiniz, alışveriş denilince akla ilk gelen her türlü ihtiyacınıza cevap veren online alışveriş sitesi maxioutlet.com ile şimdi şıklığınızı spor ayakkabılar ile birleştirin! İşte maxioutlet.com ile ulaşabileceğiniz spor ayakkabı markalarından yalnızca birkaçını sizlere sunuyoruz.

    NEW BALANCE

    Kuruluş yılı Boston 1906 yılına kadar uzanan New Balance markası, 1970’li yıllarda özel ayakkabı üreticisi ve küresel bir spor ürünleri markası haline gelmeyi başarmıştı. İlk olarak William J. Riley tarafından üretilen New Balance markası yalnızca 1941 yılında koşu, tenis, boks,  beyzbol ve basketbol spor dalları için özel bir üretim ayakkabı markası haline gelmeyi başardı.

    new-balance-satin-al

    Sürekli geliştirmekte olduğu teknoloji ve üretim yöntemleri ile New Balance, müşterilerine en iyi performansı ve rahatlığı sağlıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan New Balance markası, çeşitliliği ile her spor tarza hitap ediyor.

    new-balance-ayakkabi

    HUMMEL

    Bir çok dünyaca ünlü yıldızın ilk tercihlerinden biri olan Hummel, aynı zamanda tüm dünyanında kurulduğu 1923 yılından bu yana en eski ve temeli sağlam spor markalarından biridir. Danimarka merkezli olan spor üretim markası, Almanya’nun Hamburg şehrinde 1923 yılında Messmer ailesi tarafından kuruldu. Hentbol ve futbol spor ayakkabı üretmesinin yanında aynı zamanda kaliteli bir spor giyim markası olmayı başarmıştır.

    hummel-ayakkabi-satin-al

    Kusursuz bir güvenilirlik esası ile kendine özel modelleriyle üretim yapan Hummel markası, yine ortaya çıkardığı çeşitlilik ve muhteşem spor tasarımları ile birlikte kusursuz bir uyumluluk ortaya koyuyor. Konforlu kullanımı sayesinde müşteri memnuniyetini üst noktaya taşıyan Hummel markası, müşterilerinin değişilmez markası olmayı devam ettirecek.

    hummel-ayakkabi

    CONVERSE

    Converse, Marquis M. Converse tarafından 1908 yılında kurulan ve spora tutku ile bağlı olan efsanelerin vazgeçemediği bir Amerikan spor markasıdır. Kurt Cobain, Johnny Deep ve Michael Jordan gibi dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği ve tercih ettiği marka olan Converse, bebek ve çocuk kategorilerini de kapsayan, çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Özellikle Chuck Taylor adındaki bir basketbolcu, Converse markasının, All Star efsanesinin baş mimarı olarak büyük bir atak yapmasını sağladı.

    converse-ayakklabi-modelleri

    Gençlerin ve genç kalan herkesin, ilk tercih ettiği marka olan Converse, her geçen gün yeni model ve tasarımları ile gözde olmaya ve her tarza hitap etmeye devam ediyor.  Converse All Star ve Converse One Star seçenekleri ile en son trende ayak uyduran Converse markası rahatlığı ile müşterilerinin her yönden ihtiyacına cevap veriyor.

    converse-ayakkabi-satin-al

    ONITSUKA TIGER

    Hem gündelik işlerinizi halletmek, hem spor yaparken kullanabileceğiz hem de kombinlerinize şıklık katacak bir spor ayakkabı modeli arıyorsanız bu marka kesinlikle Onitsuga Tiger markasıdır.

    onitsuka-tiger
    Onitsuga Co Ltd şirketi olarak, savaş sonrası özsaygıyı yükseltme amacı ile 1949 yılında Japonya’da eski subay Kihachiro Onitsuga tarafından kurulan marka, atletizm, basketbol, futbol ve koşu gibi pek çok spor dalında çeşitliliğini arttırarak, harika tasarım modelleriyle sizlere hitap ediyor.,

    onitsuka-tiger-spor-ayakkabi-modelleri

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN