• Şıklığı Fred Perry ile Yaşayın

  • Artık tam bir klasik marka kategorisinde olan Fred Perry markası adını 3 defa arka arkaya Wimbledon Tenis Turnuvası’nı kazanan ünlü profesyonel tenis oyuncusu İngiliz Frederick John Perry’den almaktadır. 1952 yılında kurulmuş ve 2006 yılında Türkiye pazarına getirtilmiş olan bu marka, kurulduğu yıllardan bu yana kadar ürettiği spor ürünlerinde olan şıklığını, sadeliğini, tarzını, kalitesini her zaman korumuş, bozmamıştır.

    Fred-Perry-tshirt

    Fred Perry’nin popülerliğinin arttığı ve klasikleştiği bu son günlerde eminiz ki sizde Fred Perry spor ürün kataloğuna bakmak isteyeceksiniz. Fred Perry genellikle t-shirtleri ile öne çıksa da aslında tahmin ettiğinizden çok daha geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Çantaları, ayakkabıları, montları, yelekleri, cüzdanları ve daha birçok ürünüyle daha fazla keşfedilmek için sizleri beklemektedir. İngiliz şıklığını tüm dünyaya yansıtan Fred Perry, bir taraftan bu kadar ilgi çekici ve kendine has tarzı, stili olan bu ürünleri tasarlamış ve tasarlamaya devam etmek de bir taraftan da kullandığınız ürünleri rahatınıza en uygun şekilde stilize etmeyi başarmıştır. Siz de tahmin edebilirsiniz ki hem şık ürünler tasarlamak hem de bu ürünleri müşterilerinin rahatlığını düşünerek stilize etmek kolay olmasa gerekir. Keten ayakkabıları çok hafiftir ve ağırlık yapmaz. Sade ve şık tasarımları olan Fred Perry’nin bu keten spor ayakkabıları günlük koşuşturmacanızda size eşlik eder. Gömlekleri ve t-shirtlerinin ilgi çeken kendine özgü desen tasarımları ile sizler tarafından büyük ilgi görecektir. Çanta ve cüzdanlarının kaliteli deri olduğu için dayanıklı olması ve yine sade bir şıklık içinde olması siz müşterilerin beğenisini kazanacaktır. Fred Perry markasının en güzel özelliğinden biri ise müziğe büyük derecede önem vermesidir. Özellikle indie türünde yeni çıkan grupları ve müzisyenleri destekleyip sponsor olması büyük beğeni toplamaktadır. Ayrıca dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ünlüleri günlük yaşantılarının yoğun temposunda Fred Perry rahatlığından faydalanmaktadır.  Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ, Beyonce, Maria Sharapova, Andy Murray ve daha birçok kadın erkek ünlü oyuncular, sanatçılar, mankenler, sporcular Fred Perry markasının sadeliğinin, kalitesinin, rahatlığının ve şıklığının farkında olup alış veriş yapmaktadırlar. Bu spor ve gündelik ürünler bu kadar rahat, şık ve kaliteli iken neden yapmasınlar ki?

    fred-perry

    Eğer siz de rahatınıza, şıklığınıza ve sadeliğe düşkün biriyseniz bu Fred Perry spor ürünlerini eminiz ki çok seveceksiniz.  Hem spor yaparken hem de gündelik hayatınızın yoğun koşuşturmacaları karşısında Fred Perry her zaman olduğu gibi tüm rahatlığı ve kalitesi ile yanınızda. Ve bu çizgisini bozmadan sizi düşünüp ürünler üretmeye de devam etmekte. Sizin yapmanız gereken tek şey geniş ürün yelpazesi olan Fred Perry ürünlerini inceleyip rahatlığından, şıklığından, sadeliğinden ve kalitesinden en çok etkilendiğiniz ürünleri seçmek olacaktır. Umarız ki karar vermekte zorlanmazsınız.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN