• Sezonun En Gözde 3 Markası

  • Size Uygun Rahatlık

    Yeni ayakkabı mı alacaksınız? Ayakkabı alırken şık olmak kadar rahat olmak mı istiyorsunuz? Sezonun 3 gözde ayakkabısını sizler için derledik. Siz de bu ürünlerin özellikleriyle tanışarak, onların arasından kendinize uygun olanı seçerek rahatlığınızı ve şıklığınızı maksimuma çıkarabilirsiniz.
    new-balance

    Sezonun en gözde 3 ayakkabısından biri New Balance markası tarafından üretilmektedir. 1900`lü yıllardan beri kullanıcıların beğenisini toplayan New Balance ayakkabıları rahat taban özelliğiyle tanınmaktadır. Eğer siz de gün boyu ayakta kalıyorsanız, okula veya işe giderken yolunuzun büyük bir bölümünü yürüyerek kat ediyorsanız New Balance ayakkabılarının eşsiz rahatlığına merhaba demelisiniz.
    new-balance-2016
    Bu markanın ürünlerinden birini seçerek kendinize uzun süre rahatlık satın almış olacaksınız, çünkü New Balance aynı zamanda dayanıklılığı ile bilinmektedir. Bu markanın ayakkabıları ayağınızın terlemesine engel olarak sporda, koşuda, yürüyüşte rahatlığınızı temin edecektir. Rengarenk ürünleriyle kıyafet seçimlerinize de uyum sağlayacaktır. Özellikle uzun yürüyüşler esnasında hafif yapısıyla ayaklarınızın rahatlığı için tasarlanmış bu ayakkabılarla kendinizi çok daha enerjik hissedeceksiniz.

    puma-ayakkabi

    Sezonun en gözde 3 ayakkabısından bahsederken akla gelen bir diğer marka ise kesinlikle Puma olacaktır. Çünkü Puma günümüzde günlük tarza ve spor giyime yönelik üretim yaparak dünyanın en büyük spor giyim, aksesuar ve ayakkabı markalarından biri haline gelmiştir. Almanya`da kurulan Puma 65 yıldan uzun süredir 120`den fazla ülkeye yayılmış durumdadır. Puma futbol, koşu, antrenman, fitness, moto sporları ve golf için özel tasarımlarının yanı sıra günlük kullanıma uygun ayakabılar da tasarlamaktadır.
    mavi-pembe-puma
    Puma`dan aldığınız ayakkabı ayağınıza rahatlık getirirken sizin de gün içerisinde yaptığınız her işten zevk almanıza olanak sağlayacaktır. Rahatlığıyla olduğu kadar şıklığıyla da adından bahsettiren Puma ayakkabılar her kıyafete, her zevke hitap edecek şekilde üretilmektedir. Dünyaca ünlü sporcular tarafından da tercih edilmesiyle bilinen Puma ayakkabıları çeşitli renk seçenekleriyle tarzınızı tamamlayaraktır.
    hummel-spor-ayakkabi

    Sezonun en gözde 3 ayakkabısı denince Hummel ürünlerini atlamak doğru olmazdı. Türkiye pazarına Hummel 2010 yılında dahil olmuştur. Marka ise 1923 yılında Almanya`da Hamburg şehrinde kurulmuştur. Hummel kelimesi Türkçe`de yaban arısı anlamına gelmektedir. Markanın ürettiği ürünlerin üzerinde yer alan zigzag desenler de kazanma dürtüsünü, ilerlemeyi simgeler. Satışa sunulduğu günden beri çok sevilen bu markanın ürünleri arasında futbol, basketbol, hentbol, voleybol, rugby gibi spor dalları için özel olarak üretilen ayakkabı ve giyimlerin yanı sıra günlük kullanım için uygun olan ürünler de yer alıyor.
    hummelŞimdi ise size özellikle bu sezonun trendlerinden bir tanesi olmayı başarmış Hummel ayakkabılarından bahsetmek istiyoruz. Hummel tarafından sunulan yüksek kaliteli ve ekstra rahatlık sağlayan ayakkabılar günlük işlerinizi yaparken yorulmamanızı destekleyecektir. Üstelik marka tarafından sunulan geniş renk seçenekleri sayesinde kendi zevkinize ve kıyafetlerinize uygun ürünü bulmakta zorlanmayacaksınız. Hummel ayakkabıları tek, iki ya da çok renkli ürünleriyle hayatınıza rahatlıkla birlikte renk katmaya geliyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN