• Plajda Roxy Kayakta Yine Roxy

  • Roxy spor seven bayanların hizmetine sunulmuş olan bir markadır. Kış ve yaz sporları alanında kaliteli ürünleri ile bütün bayanlardan tam not almıştır. Özellikle genç bayanlara yönelik olan bir quiksilver grup markasıdır. Bunun yanında küçük kız çocuklarını da unutmamış, onların yaş grubuna yönelik Roxy Girl isminde bir grup markasını ürünlerini de sevenlerine sunmuştur. Roxy sörf tahtasından parfüme kadar birbirinden çeşitli türlerde ürünler piyasaya sunmuş olsa da özellikle spor aksesuar ve giyimleri ile kalitesi ile daha çok öne çıkmış durumda.

    Roxy tarz sahibi ve modaya oldukça düşkün bayanların yaşamları ile buluşmuş olan  bir markadır. Roxy ürünleri özellikle genç kızlar tarafından gün geçtikçe talep edilen bir marka haline geldi. Şık tasarımlarının yanına rahatlığı da katılarak siz birbirinden güzel bayanların beğenisine sunulmuştur. Birbirinden renkli ve çeşitli modelleri bulunmaktadır. Sezon sonunu takip ederek birbirinden güzel Roxy ürünlerine oldukça uygun fiyatlar ödeyerek sahip olabilirsiniz.

    roxy-kayak malzemeleri

    Roxy sırt çantası modelleri şık ve rahattır. Spor salonuna giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle Roxy bayan Sweatshirtleri yürüyüş yaparken, koşuya, spor salonuna giderken hem şık gözükmeniz hem de rahat etmeniz için titizlikle düşünülerek üretilmiştir. Bayanlar spor esnasında hareket ederken kendilerini oldukça rahat hissetmek isterler. Roxy taytları spor yaparken siz bayanların rahat etmenize yardımcı olur. Sporcu sütyenleri de oldukça kullanışlıdır. Günlük rutin hayatınızda da kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

    Eğer ki kış aylarında kayak yapmaya gitmek isterseniz kendinize Roxy ürünlerinden güzel bir kombin yapabilirsiniz. Montları, bereleri, pantolonları, kaskları, kayak gözlükleri ve kar eldivenleri ile kayakta son derece güvenli olabilirsiniz. Roxy ayrıca erkekler için de kayak gözlüğü üretmiştir. Soğuk kış günlerinde Roxy bere ve boyunluklarını kullanarak sıcacık olabilirsiniz.

    kayak-malzemeleri

    Birbirinden çeşitli ve modaya uygun modelleri bulunmaktadır. Bereden kayak pantolonuna, bikiniden sırt çantasına kadar şık tasarımlarını sizlerle buluşturuyor. Hele ki yaz aylarına girmek üzere olduğumuz bu zamanlarda birbirinden renkli tasarımlarla ortaya çıkartılmış olan Roxy bikinilerinin yeni sezon koleksiyonuna bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Plaja gitmek için olmazsa olmazlarınızın yanında plaj çantası, terlik ve şapkadır. Roxy markasının şapkaları siz bayanları yazın kavurucu güneşinden koruyacaktır. Sizlere de güneşlenmenin tadını çıkartmak kalacaktır. Güzel bir tatile çıkarken Roxy valizleri satın alarak dilediğiniz eşyaları bu valizlere sığdırabilirsiniz. Tatil dönüşü için de bir valize ihtiyacınız olacağını da düşünürseniz iki tane valiz almanızı öneririz.

    Çocuk sahibi bayanlar kızlarınıza doğum günlerinde Roxy kalemliklerini hediye edebilirsiniz. Beğeneceğinden hiç şüpheniz olmasın. Çünkü Roxy kalemlikleri renkli modelleri ile kızlarınızın oldukça ilgisini çekecektir.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN