• Outdoor Giyimde Fark Yaratmak İsteyenlere Regatta

  • Outdoor giyimde fark yaratmak isteyenlere Regatta

    1981 yılında kurulan bir İngiltere firması olan Ragetta üretilmeye başladığından beri İngilterenin en sevilen ve en çok tercih edilen dış giyim ve ayakkabı markasıdır. İngilizlerin şıklık düşkünlüklerini elbette duymuşsunuzdur. Bu yüzden üretilen ürünlerin her biri adeta kişiye özel tasarlanmış ve özel yapılmıştır. Yıllar içerisinde sadece İngiltere’nin değil bütün Avrupa’yı da etkisi altına almış olan Ragetta outdoor giyiminde Avrupa’nın da en çok tercih edilen markası haline gelmiştir.

    regatta-giyim

    Dünya çapında yaklaşık 40 ülkeye ihraç edilmektedir. Isotex teknolojisi ile patent aldığı kumaşları nefes alabilen rüzgar ve su geçirmez ürünleri ile outdoor ve şıklık tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelmeyi başarmıştır. Ayakkabıdan montlara eldivenlerden termal ürünlere kadar outdoor sevenlerin yanında olmayı başarabilmiş bir markadır.  Ayakkabılar ise kesinlikle su geçirmez özellikte üretilmiş ağırlığı azaltılmış esnekliği ile de rahat hareket imkanı sağlamaktadır. Ayakkabı da da yine outdoor sevenlerin hayranı olmayı başarabilmiştir.

    regatta-mont

    Regatta outdoor giyiminde fark yaratmak isteyenlerin Türkiye’deki yeni trendi. Spor yapmayı seviyorsunuz. Spor giyinmeyi seviyorsunuz peki aradığınızı bulamıyor musunuz? İşte karşınızda birbirinden güzel dayanıklı ve sağlam ürünleri ile Regatta karşınızda. Spor yapmak sizin için bir tutku mu? Zaman zaman gidip kamp yapmayı seviyor musunuz. Doğa sürekli sizi mi çağırıyor. Artık dışarı çıkma zamanı Ragetta outdoor ürünleri sizlere konforlu bir yürüyüş ve spor imkanı sağlarken bir yandan da kalitesi ve özel kumaşı ile sizi doğanın çetin şartlarından korumak için özel tasarlanmıştır. Ragetta outdoor ürünleri bağımlılık yapabilir. Sadece erkeklere değil ailecek kullanabileceğiniz hanım ve çocuklar için de şık koleksiyonlar oluşturabilirsiniz. Regatta ailesine katılın ailecek bu şıklığa katılın.

    regatta-outdoor

    Regatta outdoor giyiminde sizi bütün yarışlarda bi adım öne geçirecek çünkü şıklığı ile havanıza hava katacak ve sıradışı tasarımları ile de bütün gözleri üzerinize çekecek. Sağlamlığı kalitesinden bahsettik fakat bunlar bi ürünü almak için yeterli değil elbette. Sizi şık gösterecek özgüveninizi yerine getirecek ve attığınız adımlarda kendini rahatlığı ile hissettirecek bir outdoor markası bulmakta zorlanıyor musunuz? Aldığınız outdoor ürünler ya rahat şık değil yada çok şık fakat amacına uygun konforu sağlamıyor mu? O zaman artık siz de İngiltere’nin Avrupa’nın hayranı olduğu ürünlere kavuşmak için daha ne bekliyorsunuz.

    regatta-outdoor-ayakkabi

    Eminiz bu ürünler tam size göre özel kumaşı ile çetin doğa şartlarına karşı mücadelede sizi hep destekleyerek bir adım öne geçirecek su ve rüzgar geçirmez montları ile hastalıklardan koruyacak. Konforlu rahat ayakkabılarla daha sağlam basmanızı sağlayacak. Kullanışlı eldivenleri ile tutuşunuzu güçlendirecek ve şıklığı ile de her ortamda kendini gösterecek. Daha fazla zaman kaybetmeyin Regatta ürünleri ile farka yaratacak bir koleksiyon yapmak için geç kalmayın. Maxi Outlet olarak sizlere en iyi hizmeti vermekten onur duyarız.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN