• Moda ve Müzik Bir Arada

  •  

    Keds markası her zaman ayakkabıda sağlık ve rahatlık ile birlikte anılmıştır. Markanın kendine özgü modelleri ve sağlam çizgisi, Keds’i kolay hatırlanır ve diğer markalardan kolayca ayrılabilir kılmıştır. Zaman ilerledikçe koleksiyonunu geliştiren ve değiştiren, zamana ve modaya uyum sağlamayı hiçbir şekilde geride bırakmayan Keds, en bilindik ayakkabı markaları listesinde. Sadece rahatlığı ve kullanılan materyallerin kalitesi ile değil, aynı zamanda parlak renkleri, göz alıcı desenleri, her yaştan ve tarzdan kullanıcıya hitap edebilecek çeşitlilikteki tasarımlarıyla da “Buradayım.” diyen markalara çok sık rastlanmıyor.

    keds-taylor-swift

    “There’s no such thing as an average girl. (Ortalama kız diye bir şey yok.)” sloganıyla, yakın süre içerisinde yeni bir ayakkabı serisi piyasaya sürüldü. Bu seri, Taylor Swift‘in imzasını taşımakta, aynı zamanda tanıtımı da yine aynı sanatçı ile birlikte yürütülmekte. Amerika doğumlu ve 26 yaşında olan sanatçı, Country ve Pop tarzında eserler üretiyor ve özellikle 13-20 yaş arası genç kadınlar tarafından ilgiyle dinleniyor. Ünlü sanatçı sadece yaptığı müzik değil, tarzıyla da oldukça ön planda olduğundan böyle bir tanıtım, zaten ön saflarda yer alan bir markaya iyice itki veriyor. 

    kirmizi-keds-taylor-swift

    Serideki ayakkabılarda kırmızı, turuncu, mavi ya da yeşil gibi renkler göze çarparken, desen olarak puantiye, kedi, kalp ya da anahtar gibi insanın gözüne batmayan ve Keds‘in geleneksel çizgisinden fazla uzaklaşmayan çalışmalar ortaya konmuş. Materyal olarak ise doğal pamuktan üretilen kumaş ve kanvas kullanılmakta. Taylor Swift serisi ayakkabıların bir özelliği de, ayakkabılara iliştirilen küçük aksesuarlar. Her ayakkabının tasarımına uyacak şekilde bağcığına iliştirilen bu aksesuarlar oldukça şık ve ince düşünülmüş biçimlere sahip. Bazı modellerde metal bir kalbin üzerinde sanatçının baş harfleri yazılıyken, bazıları da tüm adını taşıyan, pirinç eskitme penalar tutturulmuş durumda bağcığa.

    siyah-keds-ayakkabi

    Tüketicinin ayakkabı alırken tabi ki tek dikkat ettiği özellik dış görünüşü değil. Nefes alabilen üst yapısı, ortopedik biçimde yerleştirilen yastıklarla ayaklara destek, esnek ve dokulu kauçuk tabanıyla rahat ve sağlıklı bir kullanım sözü veriyor Keds. Taylor Swift serisi ayakkabılara sanatçının kendi sitesinden ya da Keds’in resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Keds satışı yapan dükkanlar haricinde, ürünü internet üzerinden satın almayı tercih ediyorsanız, site tarafından Marka Park’a yönlendiriliyorsunuz, buradan güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz. Seriye göz atmanız tavsiye edilir, zira ayakkabıların alcının gönlünü çelmemesi için hiçbir sebep yok.

    taylor-swift-keds

    Sanatçının hayranı olmaksızın kendi zevkinize ya da ihtiyacınıza uygun bir ürün bulabilir, özel bir gün veya doğum gününde sevdiklerinize bir çift hediye etmeyi düşünebilirsiniz; Swift hayranı kızınızı ne kadar mutlu edeceği ise su götürmez bir gerçek.Ayak sağlığı ve konforu, neredeyse bütün gününü sokakta geçirenler için en önemli madde ve Keds, hem kendinize hem değer verdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel ürün.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN