• Moda Dünyasının Yeni Trendi: Sebagon Ayakkabı

  • İyi bir ayakkabı iyi bir görünüm demektir. Ne kadar şık giyinirseniz giyinin ayakkabınızı kıyafetinize uygun seçmediğiniz taktirde yine başa sararak ne giyeceğim diye düşünebilirsiniz. “Denizciler için tasarlandı. Herkes tarafından sevildi.” Sloganı ile yola çıkan Sebago her giyim tarzına uygun ayakkabıları siz değerli müşterilerinin beğenisine sunarak rahat ve şık görünmenizi sağlıyor. 1946 yılında Amerika’da rahatına düşkün olurken aynı zamanda da şıklığına düşkün kişiler için de üretilen bu ayakkabılar gençlerden yetişkinlere kadar herkesin tercihi. Sebago modeli ayakkabıların en çok beğenilen özelliği ise kaymayan tabana sahip olmasıdır. Kolay yıpranmayan bu ayakkabılar uzun yıllar sizin yol arkadaşınız olacaktır. İsterseniz bahar aylarında kot pantolonunuzun altına isterseniz de yazın kapri altına giyerek kendinize güzel bir kombin oluşturabilirsiniz.

    sebago-tarz-ayakkabilar

     

    Güverteyi çizmemesi için plastik tabanları ile yatçılar için üretilmiş olan bu modeller moda camiasının 1990’lı yılların ortalarında keşfedip trend olan bir akımı başlatmıştır. Kahverengi-mavi, kahverengi-yeşil kombinasyonlarının daha çok tercih edildiği bu modeller günümüzde düz renkleri ile de tercih ediliyor. Erkek ve kadınlar için birçok modeli bulunan bu ayakkabılar giydiğinizde ayağınızın şeklini alıyor. Maxioutlet sitesinde Doksides model çeşitlerini bulabileceğiniz Sebago ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

    Sebago marka ayakkabıların oldukça şık tasarlanmış modelleri bulunmaktadır. Kırmızı, beyaz ve lacivert renklerdeki modelleri olan bu ayakkabıların ayrıca süet ve deri modelleri de bulunmaktadır. Rahatınıza çok düşkün biriyseniz bu ayakkabılar tam size göre. Bir kere bu ayakkabıları denediğinizde ayağınızın şeklini kolayca alacaktır. Bu yıl kendi stilinizi Sebago ayakkabılar sayesinde yakalayacaksınız. Benzersiz tasarımları sayesinde süet ve deriden üretilen Sebago ayakkabının kırmızı rengi bu yaz çok konuşulacağa benziyor Kaymaz tabanı sayesinde rahatça yürüyebilirsiniz. Bu ayakkabıların çift dikişli yapılması ayağınızı alacağınız sert darbelerden korumaktadır. Ayakkabının iç kısmı astarla kaplı olduğu için çorapsız giyseniz bile gün boyu hiçbir zorluk yaşamadan bu ayakkabılarla dolaşabilirsiniz. Ayakkabının ön kısmındaki deri bağcıklar özellikle genç kesimin dikkatini çok çekmektedir.  

    sebago-ayakkabi-modelleri

    Sebago ayakkabıların renkli tabanlı modelleri de oldukça ilgi görmektedir. Sitede bulunan Sebago nar çiçeği tabanlı lacivert süet ve deriden yapılmış günlük ayakkabı çok tercih edilenler arasında. Diğer modellerinde olduğu gibi çift dikişli olması daha sağlam olmasını sağlıyor. Klasik ya da spor giyimin altına rahatlıkla giyebileceğiniz bu ayakkabı önden deri bağcıkları ile ayağınızda çok şık duruyor. Renklerin kombinasyonlarının da bulunduğu ayakkabılar farklı tasarımları ile ilgi çekiyor. Turkuaz-lacivert, bordo-mavi, bordo-lacivert kombinasyonunu görebileceğiniz sitede diğer modelleri de ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

    Sebago ayakkabıların numara ve fiyatlarına da Maxioutlet sitesinden bakarak detaylı inceleyebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN