• Merrell Ayakkabı Bot Modelleri

  • Sonbahar kış sezonu ayakkabı modelleri bu sezon da birbirinden farklı seçeneklerle kullanıcılarla buluşuyor. Bot ve ayakkabı markaları içerisinde fark yaratan Merrel ayakkabı, hem erkek hem de kadınlara yönelik çok sayıda modeli satışa sunmuş durumda. Modeller içerisinde dayanıklılık ve kar koşullarında su geçirmez özelik ön plana çıkıyor.

     merrell-spor-ayakkabi-modelleri

    Kış Şartlarına Dayanıklı Şık Tasarımlar

    Hem dayanıklı hem de şık bir ayakkabı istiyorsanız Merrell botlar size göre. Günlük kullanım ve klasik giyim için ideal seçenekler sunan marka, özel değişebilir tabanlı ayakkabılarıyla da yeniliklere imza atmış durumda.

     

    su-gecirmez-botlar

     

     

    Su Geçirmez Ve Uzun Süre Kullanım İmkanı

    Sonbahar kış dönemi en kötü hava koşullarının olduğu dönem ve haftada 1-2 defa su ya da kara batma durumu söz konusu olabiliyor. Merrell ayakkabılar suya dayanıklı ve uzun saatler kardan etkilenmiyor.

     

    merrell-bot-modelleri

     

    Değişebilir Taban Özellikleri

    Merrell botların tabanı çıkabilir özelliğe sahip. Böylece bağımsız şekilde tabanı kara göre kullanabilirsiniz. Bu açıdan kış aylarında en büyük yardımcı olma özelliğini taşıyor. Su geçirmeme özelliği bakımından garanti veren firma, aynı zamanda ayakların tüm gün kapalı yerde durmasından dolayı oluşacak zarar için gizli havalandırma bölmesine sahip.

     

     

    merrell-bot-fiyatlari

     

     

    İçi Kürklü Bot Modelleri

    Kış aylarında ayakları hiç ısınmayanlardansanız, bu kürklü bot modelleri tam size göre. Çalışanlar ya da okulda vakit geçirenler tüm gün ayaklarında konforu hissedecekler. Erkek ve bayan modelleri olan bu botlar 2016 yılında en çok satılan ürünler arasında.

     

    2016-bot-modelleri

     

    Merrell Bayan Spor Bot Modelleri

    Bayanlar için iş yerlerinde ve günlük kullanım için şıklık ve kalite önemlidir. Kaliteli malzeme ve işçilikten üretilen Merrel bayan bot modelleri, süet yüzey ve farklı renk seçenekleriyle satış noktalarında yer alıyor. İsteğe göre çocuk modelleri de bulunuyor. 17 numaradan 40 numaraya kadar çocuk ayakkabıları da mevcut.

    merrell-modasi

    Kaliteli Sandaletin Adresi

    Merrell ayakkabılar sadece bot ve standart ayakkabılarla sınırlı değil, birbirinden kaliteli sandalet üretimi de yapmakta. Kalın tabanlı sandaletlerin ömrü çok uzun.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN