• Kadınlar İçin Hediye Seçenekleri

  • Doğum günü, yıldönümü, yılbaşı, kutlamalar derken kendinizi bilinmez bir hediye arayışının içinde bulmanız çok normal. Özellikle de hediye alacağınız kişi karşı cinstense, hediye seçmek daha da karmaşık hale gelebilir. Ama birkaç noktayı göz önüne alırsanız kadınlar için hediye seçmek çok daha kolay hale gelecek.

    Hediye seçeneği 1: Ayakkabı

    Ayakkabı sevmeyen kimse olamaz değil mi? Özellikle de kadınların ayakkabıya olan düşkünlüğü göz önüne alındığında ayakkabının çok mantıklı bir hediye olduğunu anlayacaksınız. Spor günleri için koşu ya da yürüyüş yapmaya uygun modellerin yanı sıra gün içerisinde giyilebilecek hem pantolon hem şort hem de elbiselerle giyilebilecek ayakkabı modellerine de bakabilirsiniz.

    k2

    Hediye seçeneği 2: Çanta

    Kadınların stili nasıl olursa olsun çanta mutlaka o stil içerisinde yer alır. Büyük ya da küçük portföy çantalar, kol ya da omuz çantaları, son zamanların trendi olan sırt çantaları arasından kadınlar için hediyeler seçebilirsiniz. Eğer çanta beğenirken kararsız kalıyorsanız çapraz takılan modellere de göz atabilirsiniz.

    Hediye seçeneği 3: Ceket

    Sportif ya da şık ceketler her kadının dolabında olanlardandır. Bu yüzden asla fazla gelmezler ve her dönem giyilebilirler. Spor giyinmeyi seven bir kadın için de fermuarlı ceketlerden bakabilirsiniz.

    Hediye seçeneği 4: Eşofman

    Herkesin rahat giyinerek sokağa çıkma özgürlüğü olmalı değil mi? Kadınlar bunu genellikle Pazar günü yapsalar da güzel görünmeyi ihmal etmezler. Bu yüzden hediye alacağınız kadına yakışacak renklerden eşofman seçebilirsiniz. Bütçenize bağlı olarak uyumlu olacak ayakkabıyı da eşofmanla birlikte hediye edebilirsiniz.

    Hediye seçeneği 5: Sweatshirt

    Her kadının dolabında sweatshirt vardır. Bu mantıktan ilerleyerek kadınlar için alacağınız hediye seçenekleri arasına sweatshirt ekleyebilirsiniz. Klasik yuvarlak yakalı sweatshirt’lerle birlikte polo yakalı modellere de bakabilirsiniz.

    k3

    Hediye seçeneği 6: Tişört

    Her mevsim, hemen her parçayla birlikte kombinlenebilecek hediye seçeneklerinden biri kesinlikle tişörtler. Dar, bol, salaş, desenli, yazılı ya da düz tişört modellerine hediye olarak göz atabilirsiniz.

    Hediye seçeneği 7: Paten

    Eğer farklı şeylerle uğraşmayı, boş zamanlarında kendine zaman ayırmayı seven bir kadına hediye alacaksanız paten şaşırtıcı ve o kadar da sevindirici bir hediye olabilir. Sağlık açısından da faydalı olduğu söylenen patenler alışılagelmişin dışında hediye arayanlar için ideal.

    Hediye seçeneği 8: Kaykay

    Estrem sporlara ilgi duyan ya da zaten önceden kaykay yaptığını bildiğiniz bir kadın için kaykay güzel bir hediye alternatifi.

    Hediye seçeneği 9: Çerçeve

    En klasik ama en kullanışlı hediye seçeneklerinden biri tabii ki de çerçeveler. Hediye alacağınız kişinin evinin ya da odasının dekorasyonunu biliyorsanız onunla uyumlu çerçevelerden seçebilirsiniz. Hatta bu ofis masasında yer vereceklerinden biri bile olabilir. İçerisine birlikte çelikmiş bir fotoğrafınızı ya da sevdiği bir resmi koyarak hediyeyi vermek de bu işi daha anlamlı getirecek noktalardan biri.

    Hediye seçeneği 10: Mutfak Eşyası

    Mutfak eşyaları özellikle mutfakta zaman geçirmeyi seven kadınlar için güzel bir hediye olacaktır. Pişirme ekipmanları, elektrikli ufak eşyalar, fincan takımları hediye ihtimalleriniz arasındaki yerini almalı.

    mont

    Hediye seçeneği 11: Mont

    Eğer kış aylarında hediye verecekseniz ve hediyenin değerini biraz yüksek tutabiliyorsanız mont modellerine mutlaka göz atın. Özellikle termal olarak tasarlanan outdoor montlar, hediye verdiğiniz kişiye değerli oldunu hissettirecektir.

    Hediye seçeneği 12: Bot

    Kadınlar ayakkabı kadar botları da sever. Şık görünmeyi seven biri için deri, uzun ya da kısa bot modellerinden hediye olarak seçebilirsiniz. Ama eğer doğada olmayı seven biri ise outdoor botlara mutlaka göz atın.

    Hediye seçeneği 13: Bere

    Bere özellikle ne hediye alacağınızı bilmediğinizde iyi bir alternatif olacaktır. Yeni trend olan esprili berelerse daha genç yaştaki kadınlar için ideal. Gerçekten güzel ve kalıcı olmasını isterseniz de polar ya da termal bere modellerine göz atın.

    Hediye seçeneği 14: Atkı

    Yılbaşı hediyesi olarak klasikleşen atkılar kışın her anı için güze bir hediye olacak. Klasik atkı modelleri kadar şal model atkılara da mutlaka göz atın.

    Hediye seçeneği 15: Eldiven

    Sevdiğiniz kadın için hediye alıyorsanız eldivenlerin romantik bir yanı da olduğunu unutmayın. ‘Ben yokken de elin hep sıcak kalsın’ demenin bir diğer yolu da hediye olarak eldiven almaktan geçiyor. Ama eldivenleri daha çok nedensiz yere hediye aldığınız günlerde tercih edin. Çünkü üzel bir günde hediye olarak eldiven götürmek herkes tarafından hoş karşılanmayabilir.

    Hediye seçeneği 16: Mayo

    Yüzmeyi, su sporları yapmayı seven bir kadın için en güzel hediyelerden biri mayo ve bikini olabilir. Özellikle de samimi olduğunuz biriyse. Profesyonel olarak su sporlarıyla ilgilenen biriyse bu sporlar için özel olarak tasarlanan mayolardan seçebilirsiniz. Ama sadece tatilde giyecekse renkli bikini modellerine bakmanızda fayda var.

    Hediye seçeneği 17: Kayak Ekipmanı

    Kış ayları için farklı bir hediye bakıyorsanız ve eğer hediye alacağınız kadın kar tatili yapmayı seviyorsa kayak ekipmanlarına bakailirsiniz. Kayak gözlüğü, kayak kıyafetleri, baton, kızak ve daha birçok kayak ekipmanı arasından seçim yapabilirsiniz. Kar eldivenleri de bu seçeneklerin arasında.

    Hediye seçeneği 18: Şapka

    Şapka yaz ya da kış farketmeden kullanılabilen bir aksesuar olduğu için kadınlar şapka kullanmayı severler. Berelerden daha anlamlı hediye olacak şapkaları klasik beyzbol modelinde, fötr ya da havalı duran tarzlarda seçebilirsiniz.

    kazak

    Hediye seçeneği 19: Kazak

    Hediye alacağınız kadınla ister yeni tanışmış olun isterseniz yıllardır onu tanıyın kazak alabileceğiniz güzel hediye seçeneklerinden. Desenli ya da düz kazak modelleri arasında yün, uzun, kısa, tunik modelli; boğazlı, yuvarlak ya da balıkçı yaka modellere göz atabilirsiniz.

    Hediye seçeneği 20: Hırka

    En zamansız hırka, her stile adapte olduğu için risk almayan bir hediye olacaktır. Hediye alacağınız kadının tarzına göre hırka modelini seçebilir ve alacağınız hediyeyi paketleyebilirsiniz.

    Hediye seçeneği 21: Gözlük

    Hediye olarak aklınızda gözlük varsa bunu kesinlikle harekete geçirin ve ‘ya yüzüne yakışmazsa?’ sorusunu kafanızdan atın. Artık sadece yazın değil kışın da kullanılan güneş gözlükleri güzel bir hediye olacaktır.

    Hediye seçeneği 22: Aksesuar

    Hediye alacağınız kadının tarzı ne olursa olsun mutlaka aksesuar seviyordur. Atkılardan tutun da yüzüklere kadar uzanan ve stilleri hareketlendiren aksesuarlar sayesinde güzel bir hediye seçebilirsiniz.

    pırlanta

    Kadınlar İçin Pahalı Hediyeler

    Eğer alacağınız hediyenin biraz daha fazla maddi değeri olsun isterseniz başka seçenekleriniz de var.

    Mücevher

    Kadınların çok sevdiği mücevherleri hediye olarak da seçebilirsiniz. Elmas, pırlanta, zümrüt, yakut, safir gibi değerli taşlarla tasarlanan kolye, küpe, bileklikler mücevher almak isteyenler için güzel bir alternatif. Yüzükleri ise ilişkiniz daha ciddi olduğunda tercih etmelisiniz.

    Parfüm

    Parfüm kulağa klasik bir hediye gibi gelse de özenle seçildiğinde bu klasikliğin dışına çıkabilir. Sevdiğiniz kadına yakıştırdığınız notalar taşıyan bir parfümü hediye olarak seçebilirsiniz. Niş parfümler arasından seçim yapmak ona daha fazla değer verdiğiniz, daha elit zevkleriniz olduğunu gösterebilir.

    Saat

    Zamanın bu kadar değerli olduğu günümüzde hediye olarak saat seçmek güzel bir alternatif. Pahalı saat markalarından seçim yapabilirsiniz ya da içerisinde değerli taşlar olan modellere yönelebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN