• Hummel İle Tayt Rahatlığını Yaşayın

  • Hummel 1923 yılında Messmer ailesi tarafından Almanya’nın Hamburg şehrinde kurulmuştur. Futbol, Basketbol, Hentbol, Voleybol ayakkabıları tayt eşofman üretmektedir. Hummel kelimesi Almancada  ‘yaban arısı’ anlamına geldiği için firmanın logosunda arı figürü bulunmaktadır. Hikayeye göre firmanın kurucusu yağmurlu günde gördüğü ilk futbol ayakkabılarından birini geliştirmeyle şirketin temelleri atılmıştır.

    tayt-modelleri

    Daha sonra kardeşi ile birlikte şirketi kurmuştur. Türkiye Erkek Milli Hentbol Takımı, Torku Konyaspor, Türkiye Bayan Hentbol Takımı ve Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı forma sponsorlarıdır. Hummel aynı zamanda 2012 yılında dünyanın en hızlı gelişen pazarı ödülünü kazanmıştır. Yıllarca süren, tayta karşı olan önyargı kırıldı ve o da artık gardıroplara da eşlik etti. Polar ve sweatshirt’ler sayesinde kışın kullanılan taytlar yazın tişörtlerle atletlerle veya spor sutyenleri ile kullanılabilir. Günlük hayat için yaptığımız spora uygun olan hummel ile Hummel tayt rahatlığı yaşayın.

    hummel-tayt-modelleri

    1-Kumaş tiplerine göre taytlar

    Deri tayt: Hammadde olarak üretiminde deri kullanılan taytlardır. Bazı taytlar tamamen deriden oluşurken bazı taytlarda belirli kısımlar deriden üretilmektedir.

    Kadife tayt: Hammadde olarak üretiminde kadife kullanılan tayt modelleridir. Bazı taytlar tamamen kadifeden oluşurken bazı taytlarda belirli kısımlar kadifeden oluşmaktadır.

    Süet tayt: Hammadde olarak üretiminde süet kullanılan tayt modelleridir. Bazı taytlar tamamen süetten oluşurken bazı taytlarda belirli kısımlar süetten oluşur.

    Penye tayt: Hammadde olarak üretiminde penye kullanılan tayt modelleridir. Bazı taytlar tamamen penyeden oluşurken bazı taytlarda belirli kısımlar penyeden oluşur.

    hummel-tayt-takimi

    2-Uzunluk kısalıklarına göre taytlar

    Uzun tayt: Ayakkabıya kadar uzanan en uzun tayt modelleridir.

    Bilekte tayt: Ayak bileklerinin üst kısmına kadar uzanan taytlardır.

    Kapri tayt: Diz kapağının hemen altına kadar uzanan tayt modelidir.

    Şort tayt: Şort görünümünde olan bacağa tam yapışan taytlardır.

    hummel

    Hummel taytları evde otururken spor yaparken yürüyüş yaparken rahat olmak istediğimiz her an giyebiliriz. Pantolan yerine tayt giyebiliriz. Hem şık hemö rahat olmak için bu taytları tercih edebiliriz.Sadece bayanlar için erkekler için de hummelin tayt çeşitleri var. Bazı sporları daha rahat yapabilmek için de erkekler bu taytları tercih edebilir. Hummel tayt rahatlığını hem kadınlar hem erkekler yaşayabilir. Hummel taytlar uzun bilek kısa şort şeklinde her boy uzunluğunda vardır. Maxioutlet ile hummel tayt rahatlığını kolayca yaşayabilirsiniz. Hummel ayakkabı eşofman tişört dışında taytlarıyla özgür rahat edilebilinecek bu taytları yapmışlardır. İnsanlar bu taytları birçok şeyden daha çok tercih edip kullanıyorlar.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN