• Hem Tarz Hem Kullanışlı Askılı Çantaların İsmi Hummel

  •                 Bir dönem askılı çantalar memur çantası, mühendis çantası bilinirdi. Hatta yük olarak görülürdü. Bu da taşınır mı yahu söylemleri ile çoğu kişinin kullanmadığı aksesuarlardı. Ya spor çantası olarak, spora gidilirken geniş modeller kullanılırdı. Özel günler ve iş hayatında ise narin, ince askılı çanta modelleri modaydı. Herkesin tarzına göre kullanım şekilleri vardı. Özellikle kadınların iş hayatlarında kullandıkları çantalar kıyafetlerine göre uygun çantalardandı. Ağır, kullanışsız ama şık göründüğü zannedilirdi. Ancak kullanışsız ve rahat değillerdi. Günümüzde hayatın yoğun ritmi ve hızı artık bu modayı değiştirmiştir. Yeni hayatın içinde kullanışlı askılı çantalar revaçtadır.

    hummel-orlando-kadin-bordo-postaci-cantasi-askili

                    Spora giderken valize benzer büyük çantalar taşıma sorunu artık kalktı. Hızla geçen zamana ve yoğun iş temposuna ayak uydurmak için artık her şeyi yanınızda taşımak istiyorsunuz. Artık hem kullanışlı hem de içine birçok şeyi sığdırabileceğiniz modeller mevcut. Üstelik bu çantalar oldukça uygun boyutlarda ve şık. İsterseniz işe giderken bile yanınıza alıp iş çıkışı spora, yemeye, gezmeye gidebilirsiniz. Askılı çantalar hayatımıza farklı bir giriş yaptı. İster iş hayatımızda ister sosyal hayatımızda farklı renk ve modellerle bizlere alternatifler oluşturuyor. Kullanışlı askılı çantalar ile her yerde rahat ve tarz olmanız mümkün.

    Hummel farklı renklerde, her yaşa ve mesleğe hitap edebilecek çanta modelleri ile bizleri büyülüyor. Ağırlıklı olarak genç kesimin kullandığı çanta modellerini kullananların çevrenizde giderek arttığını görebilirsiniz. Artık gençler bilgisayarlarını, tabletlerini, özel eşyalarını ve olmazsa olmaz şarj aletlerini yanlarında taşımak isterler. Gençler bu şekilde kendilerini daha özgür ve pratik hissederler. Üstelik farklı renk modelleri ve kullanış açısından sunduğu yenilikler ile sosyal her alanda kullanabiliriz. Örneğin yaz döneminde plaja giderken rahatlıkla tüm eşyaları sığdırabilirsiniz. Pikniğe giderken veya bisikletlerinizle arkadaşlarınızla gezerken rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

    Derslerinize giderken yanınızda tüm notlarınızı alabilirsiniz. Saha satış ve pazarlama gibi işlerde çalışıyorsanız kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. İş yerlerinde veya ofis ortamlarında da yanınızda bulunduracağınız harika modeller mevcut. İş evraklarınız, laptoplarınızı, tablet ve değerli tüm eşyalarınızı rahatça sığdırabilirsiniz. Üstelik bunları tarz ve model olarak çok büyük veya çok küçük olmayan çantalarla yapacaksınız. Bazı şampuan reklamları vardı hani, yıka ve çık diye. Bu çantalar da tak ve çık modelleri gibi.

    askili-hummet-canta

                    Hayatınızın yoğun temposunda yanınıza bir şey almayı unutmadan hareket edebileceğiniz modeller ile artık askılı çantalar çok moda. Kullanışlı askılı çantalar hayatınıza kolaylıklar getiriyor. Şehrin kalabalığında, yolda yanınıza alacağınız kitabınızı seyahat anında okuyabilmeniz için yanınıza almak isterseniz Hummel çanta modelleri ile yaşamınızı tanışmanın zamanı gelmiştir. Herkesin kendi modası vardır. Hafif ve kullanışlı çantalar ile hem modanızı hem de hayatınızı dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Spor hayatınız, iş hayatınız ve özel günler için her kıyafete uydurmanız gereken bir çanta yerine, alın bir askılı çanta hayatınızın bir parçası yapın.  

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN