• Futbola Aşık Erkeklerin 5 Vazgeçilmezi

  • Futbol Sadece Futbol Mudur?

    Futbol, dünyada en popüler sporların başında geliyor. Dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde, milyonlarca kişi için futbol artık bir vazgeçilmez haline gelmiş durumda. Gün geçtikçe kadınların futbola karşı olan ilgileri artış gösterse de, bu spor özellikle erkekler için aşk kadar tutkulu bir hale gelmiş durumda. İster sahanın içinde olsun ister dışında erkekler için futbol vazgeçilemeyecek bir tutku erkekler için. Dünya çapında bu denli tercih edilen bu spor ciddi anlamda bir pazar haline geldi. Ülkeler arasında her yıl canlı bir transfer piyasası kuruluyor. Ayrıca, oyuncuların transferinin yanı sıra seyircilerin oluşturduğu pazarda hiç küçümsenmeyecek boyutlara vardı. Futbol ile ilgili dünya çapındaki Pazar milyar dolarlar ile ifade edilmektedir.

    futbol

    Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de en çok tercih edilen spor dalı futbol Ülkemizde futbola aşık milyonlarca kişi var ve tıpkı dünyada olduğu gibi ülkemizde de yine büyük çoğunluk erkeklerden oluşuyor futbol severler arasında. Biz de bu istatistiksel bilgiden yola çıkarak, futbola aşık erkeklerin beş vazgeçilmezini sizler için derledik.

    Forma

    Forma, fiilen futbol oynasın ya da oynamasın futbol düşkünü erkeklerin en büyük tutkusudur. Herkesin tuttuğu takıma ait en az bir tane forması vardır. Futbol pazarının büyüklüğü ve bu sporun evrenselliği de hesaba katılacak olursa, bazı erkekler birden fazla forma sahibi olmaya özen göstermektedir. Maç yaparken ya da desteklenen takımın maçı izlenirken formayı giymek futbol tutkunlarının vazgeçemedikleri ritüellerinden biri haline gelmiştir.

    forma

    Krampon – Spor Ayakkabı

    Erkekler bu denli futbola düşkün olurlar da futbol oynamadan dururlar mı? Futbol tutkunu tüm erkeklerin mutlaka bir halı saha takımı mevcuttur. Haftada en az bir kere olmak üzere iddialı maçlar çıkarılır halı sahalarda. Bunun için de en önemli araç gereçlerden biri kramponlar ya da halı saha futbol ayakkabılarıdır. Futbol sever erkeklerin rahat futbol oynayabilmek için mutlaka favori bir ayakkabı markası vardır.

    krampon

    Futbol Topu

    Söz konusu futbol olunca en gerekli ihtiyaçların başında futbol topu gelecektir doğal olarak. Gelişen son teknoloji, her şeyde olduğu gibi futbol topu üzerinde de egemenliğini gösterdi. Piyasada son teknoloji ürünü birbirinden kaliteli futbol toplarını bulmak mümkün. Futbola aşık erkeklerin beş vazgeçilmezi içinde futbol topları da bulunuyor.

    Eşofman Takımları

    Futbol tutkunlarının olmazsa olmazlarından biri de eşofman takımları elbette. Top oynarken ya da maç seyrederken rahat bir eşofmana sahip olmak önemli. Maç yapmadan önce ya da maç yaptıktan sonra eşofman en büyük ihtiyaçlardan biri haline gelebiliyor.

    hummel-pascal

    Aksesuarlar

    Futbola aşık erkeklerin beş vazgeçilmezi içinde yer alan bir diğer madde de futbol aksesuarları. Kaşkol ya da atkı, dizlik, bileklik, havlu, çorap, şapka gibi küçük aksesuarlar futbol severlerin en büyük yardımcılarından olduğu için kaliteli aksesuarlara sahip olmak ayrıca önemli bir konu haline geliyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN