• Eskiyen Converse Modası Geri Dönüyor

  • Kuruluşu 1908 olan, Converse bir Amerikan markasıdır. O tarihten günümüze kadar, moda adına hemen hemen her şey değişse de Converse markası yerini hala koruyor. Spor ve rahatlığı tercih edenlerin markası olan Converse, özellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Converse’in tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden biride her tarz kıyafetin altına yakışması.

    converse-tarzi-modasi-kombinleri-2016-2017

    Bu senede Converse modası oldukça yaygın, kadın erkek ve çocuk modelleriyle Converse’ler oldukça popüler görünüyor. Rahat ve farklı tasarımlarıyla Converse modellerinin biri mutlaka size hitap edecektir. Yaz akşamlarında sıkça tercih edilen Converse’ler, akşamları dışarı çıkarken doğru kombinlerle çok şık görünmenize yardımcı olacaktır. Özellikle deri ile kombinlendiğinde çok şık görüntüye neden olan Converse, size asi bir hava verecek. Son yıllara kadar siyah renkli Converse’ler ve Chuck Taylor modeli çok yoğun ilgi görse de, renkli converse modelleride özellikle yazın sizi sıradanlıktan çıkaracaktır. Converse modellerine şöyle bir bakacak olursak, One star modeli unutulmazlar listesinde ilk sırada yer alır. Sokak modası tarzı size hitap ediyorsa, mutlaka bir One star model Converse’iniz olmalı. İnce tabanları ile rahatlığın sembolü olan, bu ayakkabılar bizde en favori spor ayakkabılarındandır. Star player modeli ise geçmişle günümüzü bir araya getiren farklı bir model, bu modelleri hem spor yaparken hemde günlük hayatımızda rahatça kullanabiliriz. Geniş renk çeşitleriyle de her renk kıyafetimizle kullanabileceğimiz imkânlıda bize sunuyor. Kanvas kumaşla bütünleşen Converse markası, yüz yılı aşan tarihiyle artık bir klasik. Converse ayakkabılar ayrıca eskiyince de çok revaçta oluyor. Çünkü eskiyen Converse’ler, rengi solunca, Tarzlarını daha çok ortaya koyuyor. Tüm dünyada ve ülkemizde sevilen bir marka olan Converse, tarz olarak ikiye ayrılıyor. Bileklikli olanlar ve bileksiz olanlar. İlk çıkan Converse’ler bilekli olarak çıkmıştı, sonrasında çıkan bileksiz modellerde bir hayli ilgi çekti. Ayrıca Converse’in bağcıksız olanları da son yıllarda çok tercih ediliyor. Bir Converse almak istiyor, ancak renginde karar veremiyorsanız, bizim size tavsiyemiz, beyaz ve siyah renkleri mutlaka denemeniz olacaktır. Unutmamanız gereken bir ipucu da eğer, Converse‘inizi etek veya şortlarla giymek isterseniz mutlaka bileksiz modelleri tercih edin, görüntünüz çok daha şık olacaktır. Bol paça pantolarla da çok yakışan Converse’ler için bileklikli veya bileksiz modeller, hiç farketmez çünkü ikiside çok yakışıyor. Kısaca kıyafetiniz ister klasik isterse spor olsun, mutlaka kıyafetinizin altına yakışacak bir Converse modeli vardır.

    converse-yaz-kombinleri-2016-2017

    Her yaşın ve her tarzın ayakkabısı Converse daha uzun yıllar hayatımızda yer alacağa benziyor. Dört mevsim giyebileceğimiz Converse ayakkabılar, modelleriyle de tarzımızı yansıtıyor. Klasik bir gelin olmak istemiyorum derseniz, evlenirken bile bu ayakkabıları seçebilirsiniz. Yıllardır NBA’deki birçok ünlü basketbolcunun ayağından çıkarmadığı, sokak modası deyince ilk akla gelen ve rockçıların giymekten asla vazgeçmediği Converse’ler bakalım bize daha ne gibi yenilikler sunacak.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN