• En Trend Duvak Modelleri

  •      Küçük yaşlardan itibaren her kızın hayali ileride güzel bir gelinlik giymektir. Daha çocuk yaşlarda, hayalleri süslemeye başlar gelinlikler. Evlenme hazırlığında olan bir kız için, hazırlığın en heyecanlı aşaması gelinlik seçimidir. Mükemmel gelinlik bulunduktan sonra, sıra gelir gelinliğin aksesuarlarına. Bunların en başında, gelinliğin olmazsa olmazı, gelinliği tamamlayan en önemli parçası duvak gelir. Her yıl gelinliklerde farklı ve yeni modeller trend olarak karşımıza çıkıyor. Ancak duvaklar için de durum farklı değil.2016 da en trend duvak modelleri nasıl olacak bir göz atalım.

    duvak-modelleri

    Aksesuarlı Minik Kuş Kafesi Duvaklar. :

    Bu sevimli duvaklar ile 2016’da sık sık karşılaşacağız.2016’nın en trend duvak modelleri nin başında geliyor.1940’lı yıllarda en çok kullanılan modellerden biri iken şimdilerde yeniden moda oluyor. Uzun tüller yok. Bu yüzden duvaktan çok bir aksesuar görünümünde. Duvağının bir yerlere takılmasından korkanlar ve rahat hareket etmek isteyen gelin adayları için şık bir seçim. Sadece yüzü kapatacak olan tüller çiçek, fiyonk, taş gibi çeşitli objelerle birleşiyor.

    duvak-modelleri-2016

    Şapkalı Duvaklar:

    2016′ nın bir başka geri dönüşü ise şapkalı modellerden yana oluyor. Geçmişte moda olan şapkalı duvaklar bu sene yeni bir trend olarak karşımıza çıkıyor da kuş kafesi duvaklar gibi geline kullanım rahatlığı sağlıyor. Her gelinliğe ve her zevke göre pek çok modeli bulunuyor. Şık, farklı ve trend bir gelin olmak isteyenlerin seçimi olabilir.

    2016-Rahibe-Duvak-Modelleri

    Bantlı Duvaklar:

    Bir kaç yıldır yavaş yavaş duvak modasında yerini almaya başlayan bantlı modeller,2016 ile birlikte trend oluyor. Alına denk gelen bir bant ve arkada istediğiniz uzunluktaki tüllerle hazırlanan bu model ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz. Bantlarda çok fazla seçenek mevcut. Özellikle bahar gelinleri için çiçekli modeller çok uygun. Bandınızı isterseniz parlak taşlar ile isterseniz incilerle hazırlatıp, ışıl ışıl bir görüntü elde edebilirsiniz.

    duvak-modelleri-yeni-sezon

    Parmak Ucu Duvaklar:

    Gelinin kolları iki yanda uzanırken, duvağın parmak ucuna kadar geldiği bir modeldir. Boyu itibari ile gelinler için olmazsa olmaz duvaklardan biridir. En çok tercih edilen bu duvak tipi, bu yıl yine çok moda. Kenarlarına dantel işlemesi veya kurdele şeritleri eklenebilen ayrıca istenirse üzerine çiçekler ve süslemeler yapılmaya uygun bir model olması sebebi ile de her dönem popüler.

    ucu-dantelli-duvak-modelleri

        2016’nın en trend duvak modelleri, denilince ortaya çıkan seçenekler böyle. Sizde gelinliğinize uygun, tarzınızı ortaya çıkarmanızı sağlayacak duvaklardan biri ile bu en özel gününüzde göz doldurabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN