• En Cool 10 Ayakkabı Modeli

  • En Havalı Ayakkabılar

    Her yıl, modada yeni akımlar ortaya çıkmaktadır. Gömlekler, bluzlar, pantolonlar, elbiseler, etekler, çantalar ve ayakkabılarda her geçen yıl daha farklı, daha havalı modeller piyasaya sunulmaktadır. Özellikle ayakkabı alanında, birçok marka farklı stillerde ayakkabılar ile dikkat çekmektedir. Peki, içlerinde en cool 10 ayakkabı modeli hangileridir?

    Vans

    Vans ayakkabı modelleri ortalama olarak 2012 yılından beri revaçtadır. Erkek ve kadınlar için aynı modellerde üretilen bu modeller, gençler tarafından yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Son yıllarda kalın tabanlı modellerinin de piyasaya sunulduğu Superga ayakkabıları, çeşitli renk, desen ve kalıpta üretilmektedir.

    vans-ayakkabi-modelleri.JPG

    Superga

    Superga, özellikle 2014, 2015 yıllarında en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında boy göstermiştir. En cool 10 ayakkabı modeli listesinin başında gelmektedir. Beyazdan siyaha birçok renk seçeneği bulunmaktadır. Farklı renklerde, farklı desenlerde Superga modelleri mevcuttur. Ayakkabıda pırıltı sevenler için simli modeller de bulunmaktadır. Superga modellerinde, özellikle siyah, bordo, kırmızı ve beyaz renkleri sıklıkla kullanılmaktadır.

    superga-ayakkabi-modelleri

    New Balance

    New Balance, yine erkek ve bayanlar için benzer modellerde üretim yapan bir markadır. Özellikle sevgili kombinleri için sıklıkla tercih edildiği görülmektedir. Özellikle 2015 yılında en çok tercih edilen modeller arasına girmeyi başarmıştır. Spor giyimde son derece cool bir görüntü yaratmaktadır.

    new-balance-ayakkabi-modelleri

    Puma

    Günlük ve spor ayakkabı türlerinde üretim yapan Puma, her yıl yeni modelleri piyasaya sunmaktadır. Cool göründüğü kadar, rahat olması Puma’nın popülerliğini arttırmaktadır. 2016 yılında da piyasaya sürdüğü yeni modeller ile ilgi görmeye devam etmektedir.

    puma-ayakkabi-modelleri

    Hummel

    Özellikle spor ayakkabı türlerinde son derece ilgi gören bir markadır. Spor giyim tarzında, oldukça iyi bir tercihtir. Çeşitli renk ve modeller ile en popüler markalar arasına girmeye başlamıştır.

    hummel-ayakkabi-modelleri

    Lacoste

    Son yıllarda spor tarzdaki babet modelleri ile revaçtadır. Bu modeller, özellikle tenisçiler için son derece sevilen ayakkabı modelleri arasındadır.

    lacoste-ayakkabi-modelleri.JPG

    Diesel

    Daha çok spor ve günlük tarzdaki ayakkabı modelleri ile ilgi görmüştür. Özellikle 2015 yılında gençler tarafından en çok tercih edilen spor ayakkabı modelleri arasına girmiştir.

    diesel-ayakkabi-modelleri

     

    Espadril

    Özellikle 2015 yılında yoğun ilgi gören bir ayakkabı modelidir. Çeşitli kalıplarda, renk ve desenlerde üretilmektedir. Özellikle dar paça pantolonlar ile kombin edildiği görülen ayakkabılar, en cool 10 ayakkabı modeli listesinde yer etmeyi başarmıştır.

    espadril-ayakkabi-modelleri

     Tommy Hilfiger

    Son yılların en beğenilen ayakkabı markaları arasındadır. En cool modellerden biri olup, çeşitli renk seçenekleri bulunmaktadır.

    tommy-hilfiger-ayakkabi-modelleri.JPG

    Converse

    Converse modelleri genel olarak aynı olsa da en çok sevilen ayakkabılar arasında olmaya devam ediyor. Hem bayan hem erkekler için aynı modellerde üretilen Converse ayakkabılar ortalama olarak 10 yıldır gençler arasında popüler olan ayakkabılardan biridir. Birçok renk seçeneği mevcut olan modellerin arasında en çok tercih edilenlerin beyaz ve siyah olduğu görülmektedir.

    converse-ayakkabi-spor-ve-sik

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN