• Dünyanın En Deneyimli Markası Espadril’den 5 Ayakkabı Modeli

  • Kendileri nerede ise dünyanın en sevimli ayakkabısıdır. Yıkanır, hasırdır, kumaştandır. Hasır taban ayağınıza batar. Etken maddesi aslında yaz ayakkabısı  olmasıdır. Bu çok güzel bir ayak kokusu katkısı sağlamaktadır. Oldukça ilkel bir görünüme sahip ama bir o kadar da rahat hafif bir ayakkabıdır. İDİ… Bu arada unisex olduğunu belirtmeliyiz. Geçmişi 4000 yıl önceye dayanan ayakkabıdır. Kökeni İspanya ve Fransa’dır. İnsan rengarenk görünce hepsinden alası gelir.Taban kumaşları jüt bitkisinin liflerinden yapılır .Yüzeyi yani üst kısmı ise koton, süet, kanvas olabilir . Kısaca doğa dostu bir ayakkabı.

    erkek-espadril-modelleri
    Peki Espadril şimdi nasıldır? Artık tabanı batmıyor. Teknoloji  işin içine girince taban süper olmuş. Kumaşı daha iyi hava alan kumaştan üretildiği için ayak kokusu sıkıntısı yok. Ama bu ayak kokusu biraz da yaradılışa bağlı ya her zaman ayakkabıya da bağlamayalım. Hala hafif ve rahat. Şimdi taban için sentetik yapı kullanılmaktadır.

    rengarenk-espadirl

    Toms espadrilleri tarafından   bu güzelliği zaman içinde farklı bir anlam katılmıştır. Toms markası yaklaşık 10 yıl önce ortaya çıktı. Amerikalı bir iş adamı Arjantinli işçilerin ayağında bu kumaş hafif, hasır ayakkabıları gördü. Amerika’ya dönen il adamı yardım amaçlı bir üretim ağı kurmaya karar verdi. Her satın alınan ayakkabı fakir bir çocuğun da ayakkabı sahibi olmasına sebep oluyor artık. Toms espadrilleri Türkiye ye 2012 yılında girdi. 2006 yılında yani Toms espadriller ilk çıktığında 1 milyon satışa ulaştı. Önce Amerikalı iş adamına espadrilleri tekrar gündeme getirdiği için çok teşekkür ederiz. Bu güzel projeye bir çok Amerika’lı oyuncu da destek verdi.

    ipli-baglamali-espadril

    Peki her şey bitti mi?  Ömür biter hiç bir şey bitmez… Tek bir model olan espadriller çeşitler modellere çeşitli renklere büründü. Topuklusu,  dolgu topuklusu, düz bilekten bağlısı , topuklu bilekten bağlısı. Tek renk seçenekleri, gökkuşağı renkli modeller. Aklınızın alabildiği çeşide ulaştı. Yazlarımız renklendi. 

    siyah-espadril

    Peki ayırmanız gereken bütçe nedir? Tabi ki ünlü modeller çok çok pahalı olabiliyor. Ama Türkiye’de ki bir çok mağazada 50-150 tl arasında değişmektedir.

    Unutulmaması gereken bir unsur yaz mevsimi kullanımına elverişli mevsimlik bir ayakkabıdır diyebilir. Islanınca kumaşlı yapısı çekebiliyor. Ayrıca bildiğiniz çamaşır makinesinden yıkanmış gibi oluyor. Ne hasır ne jüt ne koton suya karşı dayanıklıdır gayet iyi bilirsiniz ki.

    espadril-erkek-modelleri

    Hem kadınların hem erkeklerin her yaşa hitap eden bu ayakkabılar terlik rahatlığını size yaşatmaktadır. Bu arada alışveriş konusuna gelelim . Her türlü alışveriş gibi Espadril alışveriş de tabi ki hem mağazalarda hem de online satış sitelerinde gerçekleşmektedir. Haydi biraz inceleyelim!  Ne dersiniz ? Hoşçakalın.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN