• Çocuğunuzun Adımlarını Kontrol Edin

  • Gözünüz çocuğunuzun üzerinde…Korkuyorsunuz… Düştü düşecek… Korkmamanız biraz garip olurdu. İlk adımlarını atıyor ve siz düşmesinden korkuyorsunuz. O kadar korkuyorsunuz ki onun görünmez kanatları olacaksınız neredeyse. Korkmamanın bir yolu yok diye düşünüyorsunuz. Tam o sırada çocuğunuzu ne kadar çok sevdiğinizi ve onun hayatındaki ilkleri birlikte yaşamanın aslında ne kadar keyifli ve kıymetli olduğuna karar veriyorsunuz.
    cocuk-ayakkabi
    İlk adımlar önemlidir. İlk söylediğiniz sözcük, kurduğunuz ilk cümle ve okuduğunuz ilk kitap yaşamınızda önemli bir yer tutar. Bazen ilkler unutulmaz ve bazen ilk attığınız adımlar önünüzdeki yolda size şans getirebilir ve güven verebilir. İlkler bu kadar önemli olduğu için çocuğunuzun yaşamındaki ilklere kendinizin rahatından daha çok önem verirsiniz. Çocuğunuzu güvenli, mutlu, sağlıklı yapan her şey sizin için dünyalara bedeldir. Yere sağlam basmasını istediğiniz çocuklarınız için güzel bir seçim yapmak istersiniz.

    kahverengi-black-tavern-ayakkabi
    İlk adımlarını atan çocuğunuz için hep en sağlıklı ve en şık olanını düşünür ve arzularsınız. Bilirsiniz ki rahat ve şık bir ilk ayakkabı çocuğunuza iyi gelecek ve sağlam adımlar atmasında, koşmasında kendisini güvende hissettirecektir. Çocuğunuza hem göz kulak olmak istersiniz hem de kendisine güveni gelişsin istersiniz. Bu yüzden ilk ayakkabı seçiminiz Black Tavern’dan yana olsun. Maxi Outlet’te Black Tavern ayakkabılardan çocuğunuz için en uygun ve en şık olanını seçebilirsiniz.
    Onun ilk zıpladığı anı, ilk yürüdüğü anı izlerken en sağlıklı ve en şık seçimi yaptığınızdan emin olduğunuzda çocuğunuzun geleceği için güzel bir adım atmış olursunuz. Çocuğunuz için seçtiğiniz ilk ayakkabının onun ayaklarının kemik yapısının gelişimine ve düzgün basmasına katkısı olması için sizi Maxi Outlet’e davet ediyoruz.

    fiyonklu-black-tavern-ayakkabi
    Sevgi ve güven, çocuğunuzun yaşamında hep çok önemli ve unutulmaz olacaktır. İlk ayakkabılarının da kendisi için unutulmaz olmasını sağlamak sizin elinizde. Paranız, zamanınız değerli ise ve sağlık sizin için her şeyin üstünde ise çocuğunuzun adımlarını kontrol edin. Çocuğunuz için yapabileceklerinizin başında ona bağımsız bir biçimde adım atabileceğini hissettirmek gelir .
    Kendinden emin ve mutlu bir çocuğun zıplamaya, sıçramaya, koşmaya, dans etmeye, yürümeye , oynamaya ihtiyacı vardır. Eğer onu bu konularda kısıtlarsanız çocuğunuzun ilk adımlarında ona destek olmuş ve onu yüreklendirmiş sayılmazsınız. Halbuki onun yürüyüşünü övmek ya da dans edişini alkışlamak çocuğunuzu yüreklendirmektir. Bu konuda size Black Tavern’i öneriyoruz.

    black-tavern
    Yürümek ne denli güzeldir ve ilk adımlarını güvenle atan bir çocuğun sevinç çığlıklarını duymak ne denli özeldir. Size geçmişte neyi değiştirmek istediğiniz sorulsa belki de çocukluğunuzda yaşadıklarınızı değiştirmek isterdiniz. Çünkü çocukluk çağında yaşananlar, ergenlikte de yetişkin olduğunuzda da sizi etkiler. İlk ayakkabınızı değiştirme olanağınız olmayabilir şu an ama çocuğunuzun geleceği için adımlarını değiştirme olanağınız var ve bu büyük bir şans. Değerlendirmek isterseniz Maxi Outlet’e bekliyoruz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN