• Çiftlere Eşofman Takımı Önerileri

  • ÇİFT OLARAK YAPILAN SPORTİF KOMBİNLER

    Çift olarak aynı kıyafetleri giymek cidden çok hoş. Her kıyafette olduğu gibi bunu eşofmanlarınızda da uygulayabilirsiniz. Spor salonlarında birlikte spor yaparken aynı tarzda eşofman tercih etmeniz çok hoş görünecektir. Sizlere çiftler için birkaç hummel eşofman takımı önerisinde bulanacağım.

    hummel-esofman-modelleri

    Vazgeçilmezlerden olan siyah eşofman kombini

    Hem bayan hem erkek için siyah her zaman vazgeçilmez olmuştur. Özellikle hareketli zamanlarda tercih edeceğiniz bu eşofman takımının siyah olması sizin için daha uygun olacaktır. Terlediğinizde saklayabilecek şekilde koyu renk tercih etmek sizin için iyi olacaktır. Eğer çift olarak kombin yapmak niyetinde iseniz bu iki eşofman takımı hem eşiniz hem sizin için çok hoş bir tercih olacaktır.

    hummel-erkek-esofman

    Kırmızının ihtişamı tercihiniz olacak ise

    Kırmızı ve tonları her zaman çiftler tarafından en sevilen en çok tercih edilenlerden olmuştur. Eğer sizlerde kombin olarak giyinmek istiyor ve kırmızıyı seviyorsanız bu sizin için güzel bir tercih olacaktır. Eşiniz daha koyu renk tercih etmek isterse yukarıdaki eşofman takımı onun için uygun olacaktır. Çiftler için hummel eşofman önerilerim arasında benim en beğendiğim tarz bu.

    hummuel-erkek-mavi-esofman

    Mavinin çekim gücü

    Mavinin büyüsünden vazgeçemiyorsanız eğer ve çift olarak uyumlu olmak istiyorsanız bu güzel iki tercihi değerlendirmelisiniz. Hem mavi hem de grinin uyumu bay ve bayan olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çok uyumlu görünebileceğiniz konusunda şüpheniz olmasın.

    hummel-cift-esofman-modelleri

    Farklı renklerin uyumlu hali

    Hummel renk konusunda bayanlara daha cömert davranmış ama yine de uyumu kaybetmemek isteyen çiftler için birbirine yakın renklerde eşofmanlar tasarlanmış. Yukarıda birbirine yakın renkte ama uyumlu görünen bu eşofman modelleri yine çiftlerimiz tarafından en çok tercih edilen modeller arasında. Erkeklerde daha koyu renklerde tercih edilirken arada uyum yakalamak adına atılmış renkler gerçekten çok hoşluk oluşturmuştur. Hem renklerin büyüsü hem de siyahın karizması ile sizde sportif şıklık yakalayabilirsiniz.

    hummel-bayan-esofman

    Turuncu ve mavinin neşe katan uyumu

    Eşofman takımlarında en çok kullanılan renklerden biri de hiç kuşkusuz gri dir. Hummel griye mavi ve turuncuyla yakaladığı bu uyumda gerçekten vazgeçilmezlerden birini tasarlamıştır. Turuncunun neon neşesi ve mavinin huzurlu şıklığı görülmeye değer. Çift olarak kullanmak istediğiniz eşofman kombininizde yukarıdaki iki farklı modeli kullanabilirsiniz. Uyumlu bir görüntü sergileyeceksiniz.

    Sizlere çiftler için hummel eşofman takımı önerilerinde bulunduk. Sitemizde tüm bu eşofman takımlarını en uygun fiyatlardan satın alabileceksiniz. Sitemizde bunlardan farklı olarak modellerde bulabileceksiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN