• Çekici Görünmek İçin 5 Stil Önerisi

  •  SİZİ ÇEKİCİ GÖSTERECEK BEŞ SIR

    Kuantum fizikçilerinin söylediklerine kulak verin. Einstein ‘nın makalelerini okuyun, çekim yasasını araştırın. Yapacağınız araştırmalar size özetle şunu anlatacak: Evren tamamen enerjiden oluşur. Ve her parça etkileşim halindedir. Ve her şeyin kendine has bir çekim gücü vardır. Bu bilgilerin ışığında “çekici olma” kavramını tekrar gözden geçirecek olursak şu gerçeklikle yüzleşmiş oluruz: Tarz olmak ve çekici olmak içimizdeki enerjiyi ortaya çıkarmakla, kendi frekansımızın farkına varmakla ve bize yakışanı keşfetmekle ilgilidir. Görselliğe yön veren içselliktir. Kendinin farkında olmak ve özgüven çekiciliğin en güçlü elementleridir. Bu bilginin üzerine somut anlamda neleri inşa edebiliriz sorusuna gelecek olursak tam bu anda çekici görünmek için beş stil önerisinde bulunmak adına hemen kollarımı sıvarım. Ve Başlangıcı şu şekilde yaparım;

       1.Dantelin Gücü Adına

    Dantelin çekici görünmeye yaptığı katkılar hiç de küçümsenecek boyutlarda değildir. Dantelin zarif işlemelerinin size katacağı gizem içsel enerjinizi kusursuz bir biçimde yansıtan tercihlerden biri olacaktır.

    dantel-elbise

       2.Ateş Olmayan Gözden Duman Çıkmaz

    Gözlerinizdeki tutku ateşinden yükselen dumanı göz makyajınıza yansıtmaya ne dersiniz? Smokey eyes diğer adıyla dumanlı göz makyajı yüzünüzde gizem yaratmanın en çarpıcı yollarından biri.   

    smookey-eyes

    1. Topuklu Ayakkabılarla Daha Yukarılara

    Topuklu ayakkabıların çekiciliğinize çekicilik katacağından emin olabilirsiniz. Doğru seçilmiş ve iyi kombinlenmiş bir çift topuklu ayakkabı sizi bulunduğunuz ortamda tek kılabilir.

    topuklu-ayakkabi

    Çekici görünmek için beş stil önerisinde son ikiye gelecek olursak;

    1. Bırakın Siyah Gerekeni Yapsın

    Bazen yalnızca siyah olmanız yeter. Sadelikle ve güçlü takılarla birleştiğinde cezp edemeyeceği hiç kimse yoktur. Onu saklanmak için kullananlara inat siz onu ortaya çıkmak için kullanın.

    sade-siyah

    1. Dozunda Mini

    Gizemi bozmayacak kadar uzun, büyüyü bozmayacak kadar kısa. Kıvamını tutturursanız mini etek isminin aksine devasa bir etki uyandıracaktır. Çekici görünmek için beş stil önerisinde sona geldik. Tarzınızla büyülemeniz dileği ile.

    orantili-mini

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN