• Bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren marka: Anta

  • Spor yapmanın eziyet değil aksine keyif olduğunu tecrübe etmeye hazır mısınız? Son dönemin trend spor markalarından Anta ile spor ayakkabı rahatlığını ve şıklığı yaşayacaksınız. Ayakkabıda geniş bir alternatif yelpazesi sunan markanın günlük (casual) modellerden koşu ayakkabıları ve training modellerine değin ve farklı tasarımlara sahip birçok ürünü mevcut. Deneyimlediğinizde şıklığı ve konforu bu denli hissetmenin hazzını yaşayacaksınız.

    anta-basketbol-ayakkabisi
    Profesyonel bir sporcu olsanız da yalnızca yürüyüş için bir spor ayakkabı arayışınız da olsa Anta ile beklentilerinizin karşılanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ergonomik, rahat ve ortopedik ürünler ile ayağınızı buluşturduğunuzda yürümeyecek, adeta bulutlar üzerinde gezineceksiniz. Hemen hemen tüm renklerdeki ürünleriyle tüm cinsiyetlere, yaş gruplarına ve renk tercihlerine uygun ürünleri bünyesinde barındıran Anta’da günlük yaşamda rahatlıkla giyebileceğiniz spor ayakkabılar mevcut.

    anta-erkek-spor-ayakkabi

    “Misti Life” modeller ile konforu ayaklarınızda hissedecek, yürümenin bu denli haz verici bir eylem olduğunu belki de ilk kez deneyimlemiş olacaksınız. Kadınlar için tasarlanan “Angel Life” modeller; rahatlığı ve rengârenk ayakkabılar ile şıklığı beğeninize sunuyor. Yine günlük yaşam için tasarlanmış olan “Flush Life”, “Vita Life”, “Heady Life” ve diğer modeller ile hem gününüzün yorgunluğunu ayaklarınızda minimum derecede hissedecek hem de özgün modelleri deneyimlemenin keyfini yaşayacaksınız. Günlük kullanımdan çok daha profesyonel amaçlarla ayakkabı alacaksanız eğer, yine Anta’da hem kadın hem erkekler için sizi tatmin edecek bir birinden şık ve konforlu ürünler bulunuyor.

    siyah-kirmizi-anta-spor-ayakkabi

    Farklı taban boyutlarındaki Cross / Training modelleri içinden hangisini seçeceğiniz konusunda zorlanacağınız kesin. Şıklık, dayanıklılık ve rahatlığın kesişimdeki bu ayakkabılar içinde a-fit, a-form, a-jelly, a-teist ve a-web 2.0 teknolojiler kullanılarak beğenilerinize sunulanlardan hangisini seçeceğiniz tamamen tercihinize kalmış. Seçerken zorlansanız da ayakkabınızla buluştuğunuzda yaşayacağınız mutluluğu şimdiden görebiliyoruz. Cross yaparken dahi adeta bulutlar üzerinde yürüdüğünüzü hissedeceksiniz. Ayakkabınızı daha çok koşu (running) amaçlı olarak tercih edecekseniz, yine size özel ve geniş seçenekli koşu ayakkabıları zevkinize hitap edecek.

    anta-spor-ayakkabi

    Barney, Micheal, Dael ve onlarca ürün çeşidiyle koşularınızı bulutlar üzerinde yapmaya hazır olun! Araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda oluşturulmuş olan üst düzey esnek taban, yol tutuşunuz en üst düzeyde olmasını sağlayacak ve ayağınızın hareketlerini doğal biçimde gerçekleştirmesine yardımcı olacak. Hava alabilen malzemeler ile sentetik deri karışımında elde edilmiş dayanıklı ve hafif üst yüzey dış taban sayesinde ayağınızın ön kısmını bükmek için harcadığınız enerji asgariye inecek.

    anta-kadin-spor-ayakkabi

    Piyasadaki herhangi bir spor ayakkabı için ayrı ayrı onlarca tanım kullanılmıştır: ortopedik, ergonomik, dayanıklı, hafif, konforlu vb. İster günlük kullanım için hazırlanan ürünleri tercih edin, ister cross ayakkabılar içinden birini beğenin veya koşu ayakkabıları listesinden birini sepetinize ekleyin, fark etmez; Anta ile sayılan nitelemelerin hemen hepsini kullanım amacınıza uygun olarak ayağınızda hissedeceksiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN