• Bulutların Üzerinde Asics Gel Noosa

  • Malum bahar geldi ve yaza hazırlıklar başladı. Yaz için en önemli hazırlık spor yapmak aslında. Peki sağlıklı bir spor nasıl yapılacak? Özellikle yoğun tempolu işlerde çalışırken ısınan havalarda ayaklarımız bütün yükü çeken en önemli organımızdır. Yorucu bir güne başlamadan veya yourucu bir günün ardından insana en iyi gelebilecek ve sizi yaza en güzel şekilde hazırlayacak spor koşmaktır.

    ASICS GEL-Noosa-Tri-series
    Koşmak sadece hareket etmek değildir ve çoğumuz bunu çok iyi biliriz, koşarken asıl yolculuğumuz kendi iç dünyamıza başlar ve kendi içimizdeki huzurlu yerleri keşfederiz. Bütün dünyadan soyutlayıp kendimizi sakin ve huzurlu bir iç dünyaya alıp gideriz. Bu nedenle çoğu insan koşarken müzik dinler ve kim bilir ne kadar farklı düşünceler her adımda değişe değişe gelip gider aklımızdan. İşte bu huzuru yaşarken bazen bulunduğumuz mekandan ziyade düşüncelerimizin pembe bulutların üzerinde koşarız. İşte böyle bir spor vücudumuza ve ruhumuza verebileceğimiz en güzel hediyelerden biridir.

    asics-noosa-tri-9-1

    Peki sağlıklı ve bizi yenilecek bir koşu nasıl mümkün olabilir? Koştuğumuz mekan önemlidir aslında ama bugün birçoğumuz spor salonlarında koşuyoruz ve bahsettiğimiz gibi aslında mekandan çok iç dünyamıza bir yolculuk yapıyoruz. Kesinlikle çok dolu bir mideyle koşulmamalı ve giysilerimiz koşu için uygun rahat ter tutmayan tarzda olmalıdır. Güzel bir müzik adımlarınıza fon müziği olabilir. Fakat koşunun en önemli parçası ayakkabılardır. Mutlaka rahat hafif ve nefes alan ayakkabılar tercih edilmelidir çünkü sizi o iç dünyanızdaki pembe bulutların üzerine taşıyacak olan bu ayakkabılardır. Bu anlattıklarımız abartılı bir yaklaşım değildir kesinlikle, bilimsel araştırmalar sonucu spor yaparken salgılanan endorfin hormonun insan vücudana etkilerinin duygusal boyutlarıdır anlattıklarımız.

    asics-gel-noosa-tri-6

    Koşumuzu yapmaya başladığımız da ilk olarak vücudumuz adrenalin salgılar ki bu sayede kalp atışlarımız hizlanır ve vücudumuz bu tepkiyle kelimenin tam anlamıyla uyanır. Koşmayı otuzdakika durmadan devamettirdiğimizde ise endorfin hormonu salgılanmaya başlar ve bir nevi morfin etkisi yapan bu hormon bizi sitresten uzaklaştırır ve yeteri kadar tekrarlandığında bağımlılık etkisi yaratarak bizi düzenli spor yapan sağlıklı insanlara dönüştürür. Bu bağımlılık hayatınızda var olmasını isteyeceğiniz en faydalı bağımlılık türüdür.

    Asics Gel-noosa-TRI-8-Mens-Green-Orange-Royal-Blue-Confetti

    Peki en rahat ve sağlıklı koşular hangi ayakkabıyla yapılır? Tabiki Asics Gel Noosa ayakkabısıyla. Yurt dışında yarım asrı aşan bir başarıya sahip olan Asics marka ayakkabılar artık bizimde kolay ve uygun bir şekilde ulaşabileceğimiz bir üründür. Sizde bu kalite ve konforu mutlaka koşularınızda denemelisiniz. Ayrıca görüntü itibariylede gayet canlı ve dikkat çekici olan Asics Gel Noosa ayakkabıları hayatınızı ve koşularınızı renklendirecektir. Nefes alan yapısı ve yumuşak tabanıyla ayaklarınız gayet rahatlayacak ve size hiç bir yorgunluk hissettirmeyecektir. Spor kendineze yapabileceğiniz en önemli güzelliklerden birisi ve ayaklarınız hem günlük hayatta hemde spor da bütün yükünüzü çeken öneli organlarımız onlara iyi bakın. Mutlu koşular…

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN