• Bu Bilgileri Okuduktan Sonra Ayakkabılarını Daha Çok Seveceksin

  •  

    Bir ayakkabıdan beklentiniz, hatta çok beğenerek ve severek aldığınız Bir ayakkabıdan beklentiniz genellikle giymek istediğinizde, her koşulda ve şartta o ayakkabıyı girebilmektedir.
    O zaman ayakkabınızın Hem sağlıklı hemde şık olması gerekli. Peki bu mümkün mü diye sorduğunuzu duyar gibiyim, Evet bu mümkün ve bu sorunuzun cevabını ayakkabı alırken dikkat etmeniz gereken 6 kısa bilgiyi okuduktan sonra Son fotoğrafta bulabilirsiniz.

    2

    Bir ayakkabının hafif ve esnek olması sizi daha yoracak ve hareket kabiliyeti sağlayacaktır. 

     

    3

    Çoğu ayakkabı yapısından dolayı kişinin ayaklarının fazla terlemesine sebep olmaktadır. Ayakkabının terletmeyecek yapıya sahip olduğunu nereden anlarız,
    ayağı çok sıkmaması ve plastik malzeme kullanılmamış olması lazım. Ayakkabının hava alması, ayak kokusunu ve aşırı terlemeyi engelleyecek özelliklerden bir tanesidir.
    Özellikle yaz ve ilk bahar aylarında fileli ayakkabıları tercih etmeniz ter ve ayak kokusunu en aza indirecektir.

    4

    Ayakkabılarımızı bir çoğumuz seçerken  bileğimizi sağlam sarıyor mu ya da ayağımız içe basıyor mu kontrol etmiyoruz.
    Aslında ilk bakmamız gereken özelliklerden bir tanesi. İçe basmayı engelleyici yapıya sahip olması, ayağınızın alt tabanının çukurunun geldiği
    alanın tabanın doldurması ve desteklemesi gerekiyor aksi takdirde ayakkabınızın şekli deformasyona uğrar ve çabuk eskimesine sebep olur.
    Bilek burkmayı engelleyici olmasındaki en önemli faktör ayakkabının bilek kısmını sarması ve bilek etrafında boşluk yaratmaması gerekmektedir.
    Aksi takdirde ters bir harekette bileğinizi destek almadığı için burkulma olasılığı çok yüksektir.

    5

    Ayak damarlarımız bir çoğu hepimizin bildiği gibi ayaklarımızın üst kısmındadır. Damarlarımıza uygulanacak baskı otomatik olarak ayağımızdaki kan akışını hızlandıracak 
    ve daha iyi yürüyüş performansı göstermemize yarayacaktır.

    6

    Evet en önemli başlıklardan ve yanlış bilinenlerden bir tanesi de ürünlerin nerede üretildiği, eğer ayakkabı Çin,Hindistan gibi 
    ülkelerde üretildiyse ayakkabının kalitesinin olduğunu ve ya çabuk eskiyeceği düşünülmekte. Tüm Dünya markalarının Belirli kalite standartları ve teknolojisi
    mevcut bu sebepten dolayı hiç bir marka ayakkabıları standartlarının altında üretmez ve üretilen tüm ayakkabılarını belirli kalite testlerinden geçirmeden kullanıcılarına sunmaz.
    Sonuca geldiğimizde ayakkabının nerede üretildiğinden daha önemli olan kalite standartları ve teknolojisi.

    7

    Uygun fiyatlı ürün bulmak için internette hatta mağazalarda ve ya uygulamalarda saatlerce araştırma yapmak zorunda kalıyorsunuz.
    Ama artık bu zorunluluğunuz tamamen ortadan kalkmış durumda maxioutlet.com olarak yılların vermiş olduğu
    tecrübeyle sizlere tamda ihtiyacınız olan Sağlık ve şıklığı bir arada sunabilecek, en uygun fiyata en kaliteli hizmeti deneyimli kadromuzla sunmaktayız.

    8

    Tıkla Alışverişe Başla > 

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN