• Ard Arda Gerçekleşecek Olan Freddy Ve Anta Markasının Açılışları

  • Spor giyimde dünyanın önde gelen markalarından olmayı başaran Anta ve Freddy markaları, kaliteli ürünleri ile farklarını ortaya koyuyor. Ard arda gerçekleşecek Anta ve Freddy mağaza açılışları, ülke genelinde gözleri üzerine çekiyor. Günlük ve sor giyim ürünleri üreticisi olan Freddy markası, 2006 yılı itibari ile Türkiye pazarlarında ürünlerini satışa sunar. Kaliteli ve özgün tasarımlara sahip bu marka, bir İngiliz markasıdır. Dünyanın dev spor markalarından biri haline gelmiş olan Anta ise sektöre yeni ürünler getiriyor.

    freddy-magazalari

    Türkiye Açılışları

    Ülkemize bu iki dev spor markasını NeoTrend getirmiş olup, kısa sürede popüler mağazalardan olmayı başarmıştır. Böylece ard arda gerçekleşecek Anta ve Freddy mağaza açılışları İstanbul’dan sonra farklı yerlerde de yapılacak. İstanbul ile birlikte 3 adet mağaza açmış olup, mağaza zincirlerine yenilerinin ekleneceği biliniyor. Çinli spor malzeme üreticisi bir marka olan Anta ve İngiliz dev markası Freddy heyecan veren ürünlere imza atıyor. Dünya çapında büyüme hızları ile dikkat toplayan markaların farklı ülkelerdeki pazarlarda ürünlerinin satıldığı görülür. Gaziantep, Bursa ve İstanbul’da bu markaların mağazaları mevcut olup, markaların ürünleri internet üzerinden de satışa sunulur. İnternet satışlarının gayet fazla olduğu, sade ve şık konseptleri ilerleyen markalardır. Mağaza sayısını 7’ye çıkarmayı hedefleyen bu markalar, ülke genelindeki açılışlarına hız kesmeden devam edecektir. Tahmini olarak 2016 yılı sonuna kadar ülkemizde toplam 20 mağaza açmayı hedefledikleri biliniyor.

    anta-ve-freddy-ayakkabi-modelleri

    Koleksiyonlar

    Kış koleksiyonunda siyah, turuncu, pembe ve bordo renklerinin hakim olduğu Freddy markasının ürünleri, iç geçirtiyor. Anta markası ise jel teknolojisini kullanarak üretmiş olduğu koşu ayakkabıları ile ön plana çıkıyor.

    anta-spor-urunleri

    Markaların Ürünleri Nasıldır?

    Güçlü kış koleksiyonlarına sahip olan Anta ve Freddy markası, kendilerine has özelliler taşır. Ard arda gerçekleşecek Anta ve Freddy mağaza açılışları ile gözleri üzerine çeken bu markaların kendilerine has çizgileri bulunur. Krom kaplama ve farkı beyaz tonları ile öne çıkan Freddy markası çok fazla talep görüyor. Bunun yanı sıra Anta markası ise teknolojiyi fazlaca kullanarak elegan ürünler tasarlıyor. 13 yıldan beri ayakkabı sektöründe varlık gösteren Anta markasının ayakkabıları, ülke genelinde beğeni topluyor. Ürünleri arasında keten ayakkabılar, fark atıyor. 20 ülkede faal olan Anta markası, cool görünmenizi sağlayacak farklı yapıda ürünler çıkarmayı başarıyor. NBA gibi dünyanın önemli liglerine sponsorluk yapan değerli markalar arasında yer alır.

    anta-magazalari

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN