• 2016’ya Damgasını Vuracak 7 Eşofman Modeli

  • Eşorfmanınla 2016’ya İmza At

    RAHATLIĞIN ŞIKLIĞI

    Hem rahat olmak hem de bir okadar da şık görünmek  çeşit çeşit , model model eşorfmanlarla  mümkün.Ren renk her tarza hitap eden , sonuna kadar rahatlık vaad eden eşorfmanlar 2016’ da dolaplarımızın gözdesi olmalı.

    puma-faas-track-erkek-esofman

    ŞIKLIĞIN YENİ TARİFİ

        Şık olmak eskiden olduğu gibi rahatımızdan ve sağlımızdan ödün vermek demek değil. İçinde ruhumuz sıkılan, hareket etmekte zorlandığımız sıf şık olmak adına çile çektiğimiz kıyafetler, ayaklarımızı şişiren yara bere içinde bırakan topuklu ayakkabılar artık şık olmak için tek çaremiz değil. Sen hem çok şık hemde  konforlu giyinebileceğini  içinde ki özgür ruhu 2016’ya damgasını vuran eşorfmanlarla gökyüzüne ulaştırabileceğini biliyorsun.

       Hem bayan hem erkek kategorisinde bize sayısız tarzda çeşit sunan gözde markalarımıza birlikte bir göz atmaya ne dersin ? Şık olmak demek rahat olmamak demek tabusunu yıkmaya birlikte başlayalım.

     hummel-bayan

    Hummel Tutkusu

       Hummel’ın  her ruha  her bedene hitap  eden  bizi şıklık büyüsüyle  saran   ve içinde kuş kadar hafif ve rahat hissettiğimiz eşorfmanları  herkesin mutlaka olmazsa olmazı olmalı.  Eşorfmanlarınla geçireceğin rahat hafta sonları , keyifli spor saatleri için sabırsızlanmalısın. Hummel zarifliği rahatlıkla bütünleştirmiş.

    hummel

    Hem zarif ve şık hörünmek hemde rahat olmak kim istemez ki… Bay ve bayan modelleriyle göz kamaştıran , doğalı ve rahatı temsil eden vücudumuza ve bize değer veren. Sağlığımız ve konforumuzdan ödün vermeden bize şık olmayı sunan Hummel modellerine küçük bir bakış atalım.

    puma-bayan

    Pumanın Yeri Ayrı 

        Spor dünyasında olmazsa olmaz markalardandır.Puma  her zevke  her tarza cevap verebilen geniş yelpazeli çeşitleriyle  mutlaka  alışverişlerimiz zamanlarımızda göz atmamız , modellerine bakmamız gereken bir markadır. Aksi halde pişmanlık yaşamamız bile olasıdır. Sen sen ol Puma ‘yı hayatının bir köşesine al lütfen.

    puma

    LACOSSE KAFASI

    Spor malzemeleri deyince hepimizin aklına gelen  ve mutlaka istediğimizi bulduğumuz bir diğer olmazsa olmaz markamız da Lacosse tabiki. Lacosse’un sana , bana, ona tüm alternatifleriyle hitap eden marka  spor hayatımız ve rahat geçirmek istediğimiz zamanlarda bize sunduğu ürünleriyle vazgeçilmezlerimiz arasında olmalı..

    lacoste

    Rahatlığı Giyin

    Günlük hayatın stres ve yorgunluğundan arınmamızı sağlayan, bedenimize sağladığı rahatlık ve konforla bizi yormayan aksine dinlendiren spor giyim hepimiz için oldukça önemli. Bunu hiç birimiz inkar edemeyiz.

    lacoste-erkek

    Markaların bize sağladığı çeşitler ve şık duruş garantisi ile  hayatımızın bir çok zamanında ve bir çok aktivitemizde üzerimizide gönül rahatlığınla taşıyabileceğimiz.  Hem ruhumuzu hem vücudumuzu mutlu eden sağlığımıza sağlık kadar eşorfmanlar hayatımızın neşesi ve büyük kolaylık sağlayıcısı durumunda.   Keyifli zamanlarımıza daha bir keyif katan , Tarzımıza tarz katmamızı  , aksesuarlar ve küçük detaylarla da şıklığımızı daha bir arttıran spor giyim ürünleri hepimizin baş tacı.  Senide rahat ve şık bir yaşam beklesin istiyorum. Rahatlık üzerimize çok yakışıyor. Tarzımız 2016’  ya damgasını vuruyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN