• 2016 Yılında Öne Çıkan 10 Converse Modeli

  • En Popüler Converse Modelleri

    Converse modelleri, 2016 yılında da en sevilen ayakkabı modelleri arasına girmeyi başarıyor. Ortalama 10 yıldır, çeşitli Converse ayakkabı modelleri özellikle gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Beyazdan siyaha birçok renk ve desen seçeneği bulunuyor. 2016 da öne çıkan 10 converse modeli, hangileridir?

    Converse Chuck Taylor Günlük Ayakkabı

    En çok kullanılan Converse modelidir. Hemen hemen her renkte üretilmektedir. En çok siyah ve beyaz renkleri kullanılmaktadır. Spor tarzı sevenler için son derece iyi bir tercihtir. Ucu beyaz olan, bilekte biten kısa spor ayakkabılardır.

    Converse-Chuck-Taylor-modeli

    Converse Chuck Taylor Günlük Ayakkabı-Uzun

    Yine Chuck Taylor serisine ait bir modeldir. Ucu beyaz olan, ancak bileğin 4–5 cm üzerinde biten, uzun formdaki spor ayakkabılardır. Birçok renk seçeneği bulunan bu modellerin genelde beyaz, mavi, lacivert ve siyah renkleri tercih edilmektedir.

    Chuck-Taylor-All-Star-Shoes

     

    Converse Sa Plimsole Spor Ayakkabı

    Kısa formda, üzerinde Converse simgesi bulunan, çeşitli malzemeler kullanılarak üretilen birçok renk seçeneğine sahip olan Converse ayakkabı modelleridir. Erkekler tarafından en sevilen modellerden biridir.

     

    Converse Chuck Taylor As Sparkling Wash

    Mid Spor Ayakkabı

    2016 da öne çıkan 10 converse modeli arasında, en sevilen modellerden biridir. Genellikle tabanı kalın olarak, çeşitli renklerde üretilen bu model, kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

    converse-all-star-2016-modelleri

    Converse One Star Pro Low Günlük Ayakkabı

    Unisex türünde üretilen Converse modelidir. Hem erkek, hem kadınlar için sevilen bir spor ayakkabı alternatifidir. Özellikle gençler arasında popüler olan modellerden biridir. Ayakkabının üretiminde kullanılan malzeme ise kanvastır. En çok gri renginin kullanıldığı görülmektedir.

    Screenshot_1

     

     

    Converse One Star Pro OX

     Converse modelleri arasında en çok sevilenlerden biridir. Kullanılan malzeme, diğerlerinden farklıdır. Üzerinde converse sembolü bulunan bu modeller, son derece ilgi görmektedir. Özellikle gri, kahverengi ve siyah renkleri tercih edilmektedir.

    Converse Chuck Taylor All Star Speciality Günlük Ayakkabı

    Genellikle düz, kısa formda üretilen ayakkabılardır. Genç kızlar tarafından özellikle beyaz-pembe renkli olanları tercih edilmektedir. Birçok kombin alternatifi bulunan, güzel bir modeldir. 2016 da öne çıkan 10 Converse modeli arasındadır.

    converse-chuck-taylor-all-star-modelleri

     

    Converse Jack Purcell Mid Spor Ayakkabı

    Erkekler tarafından en çok sevilen modellerden biridir. 2016 yılında da, en çok satılan ayakkabı modelleri arasına girmiştir. Özellikle siyah ve krem tonları tercih edilmektedir.

    Converse Chuck Taylor

    Tri Zip Fermuarlı High Kadın Spor Ayakkabı

    Arka kısmında fermuar detayı olan, bayan ayakkabı modelidir. Uzun formda üretilen bu modeller son derece sevilmektedir.

    2016-converse-modelleri

    Converse Chuck Taylor Dainty Ox Kadın Spor Ayakkabı

     Tabanı ince olan bayan spor ayakkabılardır. Özellikle gri rengi gençler arasında en çok kullanılan modeller arasındadır. Genç kızlar tarafından tişört, jean pantolon ve taytla kombin edildiği sıklıkla görülmektedir. Bu modellerin özellikle rahat olduğu bilinmektedir.

    converse-modelleri 

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN